Logo laten ontwerpen

Voor veel van uw potentiële klanten is het logo de eerste vorm van kennismaking. Komt uw logo wel professioneel over? U wilt tenslotte vertrouwen wekken. Is uw logo uniek en herkenbaar, of komt de klant straks per abuis (terecht) bij uw concurrent? Is het ontwerp passend voor uw branche en doelgroep, of slaat het de plank volledig mis?
Dit zijn slechts enkele voorbeelden van vragen die u zichzelf moet stellen. Een 'verkeerd' ontwerp werkt verwarrend en geeft de verkeerde indruk. Dat kost u klanten en dus omzet! Dat is waarom het ontwerpen van een logo specialistenwerk is, daarom bent u op zoek naar ons!
Sinds 2009 weten wij voor elk bedrijf de juiste uitstraling te creëren. Het maakt niet uit in welke brache u zit of wat u verkoopt, want onze ontwerpen zijn altijd op maat gemaakt voor uw bedrijf.

Onze belofte: altijd 100% tevreden

Wij houden van ons vak, maar tevreden klanten maken het pas echt leuk! Dankzij onze ervaring durven we u dan ook een 100% tevredenheidsgarantie te bieden. Dat houdt in dat we pas stoppen met ontwerpen als u volledig tevreden bent! Dat doen wij ook nog eens tegen een eerlijke prijs, die u achteraf betaalt! Lees vooral de vele ervaringen eens door van klanten die u voorgingen!

4 unieke en passende logo ontwerpen voor €199

U betaalt bij ons voor uw logo ontwerp slechts €199,00 exclusief btw. We ontwerpen al jaren logo's en daarom zijn we ook in staat om snel tot het juiste eindresultaat te komen. Bent u benieuwd naar wat u kan verwachten? Kijk dan gerust eens in ons portfolio naar de vele ontwerpen die we al gemaakt hebben. Het logo proces in het kort:
 Middels een briefing laat u ons kennismaken met uw bedrijf  U ontvangt van ons 4 unieke startconcepten  Deze passen we eindeloos aan tot ze volledig naar uw zin zijn  U ontvangt uw logo in alle benodigde bestandsformaten  U wordt volledig eigenaar van uw logo!

Altijd nauw betrokken bij ons creatieve proces

Het ontwerpen van uw logo kunnen we enkel in goed overleg. U bent dan ook nauw betrokken bij het gehele ontwerpproces. Zo weet u zeker dat het eindresultaat helemaal past bij u en uw bedrijf!

Laten we starten!

Kan uw bedrijf een professioneel, uniek en passend logo gebruiken dat indruk maakt bij uw (potentiële) klanten? Druk op de groene knop hieronder en bestel snel! Binnen 24 uur nemen we contact met u op om uw wensen te bespreken.

Logo bestellen
Vragen of interesse?

Bel 06 112 10 200 of email naar info@logo4life.nl.

Misschien is er nog iets voor u onduidelijk? Met vragen kunt u altijd bij ons terecht! Even bellen, mailen of chatten en wij vertellen precies hoe het zit!

Stuur een bericht


Naam
E-mailadres
Bericht
We gebruiken uw gegevens enkel om contact met u op te nemen (privacyverklaring)
Logo4Life
Hoefslag 41
5109TS 's Gravenmoer
KVK: 50650459
BTW: NL212468327B01