Wordpress onderhoud

Het Wordpress platform is ontzettend populair en miljoenen websites maken gebruik van dit CMS (Content Management System). Bij Logo4Life bouwen we al onze websites rondom Wordpress vanwege de gebruiksvriendelijkheid en flexibiliteit. De populariteit van dit CMS heeft echter een keerzijde. De explosieve groei van het aantal Wordpress websites heeft de aandacht van verkeerde personen aangetrokken. Hackers doen er alles aan om zwakheden te vinden in de Wordpress software, want zodra er een weg naar binnen is gevonden zijn er miljoenen potentiële doelwitten.

Om te voorkomen dat Wordpress websites worden misbruikt om virussen te verspreiden of malware te installeren op de computers van de bezoekers, worden er zeer regelmatig updates uitgebracht. Deze dienen dan zo snel mogelijk toegepast te worden, om problemen te voorkomen. Ditzelfde geldt voor updates van plugins. Dit zijn kleine stukjes software die extra functionaliteit toevoegen aan uw website, maar tevens een weg naar binnen kunnen bieden. Ook hiervan verschijnen regelmatig updates.

Wordpress onderhoud vanaf €19 per maand

Een deel van de updates die worden uitgebracht, worden na verloop van tijd automatisch geïnstalleerd op uw Wordpress website. Dit is echter niet voor alle updates mogelijk en daarnaast ook niet gewenst. Updates hebben mogelijk gevolgen voor de werking van uw website en kunnen dus aanpassing vereisen. Vanaf €19,00 exclusief btw. nemen wij het onderhoud van uw Wordpress website uit handen:  Maandelijks Wordpress bijwerken  Maandelijks Plugins bijwerken  Maandelijks Database optimaliseren  Wekelijks Back-ups maken van bestanden en database

Interesse? Neem contact op

Sommige plug-ins en functionaliteiten vereisen extra werkzaamheden bij het reguliere onderhoud. Informeer dus even naar de kosten voor uw specifieke website. Multi-site en multi-language installaties zijn hier voorbeelden van. Facturatie van het onderhoud gebeurt halfjaarlijks.

Contact
Vragen of interesse?

Bel 06 112 10 200 of email naar info@logo4life.nl.

Misschien is er nog iets voor u onduidelijk? Met vragen kunt u altijd bij ons terecht! Even bellen, mailen of chatten en wij vertellen precies hoe het zit!

Stuur een bericht


Naam
E-mailadres
Bericht
We gebruiken uw gegevens enkel om contact met u op te nemen (privacyverklaring)
Logo4Life
Hoefslag 41
5109TS 's Gravenmoer
KVK: 50650459
BTW: NL212468327B01