Wordpress website laten maken

Tegenwoordig kan geen enkele onderneming meer zonder een goede website. Het ontwerp moet goed aansluiten bij uw huisstijl en daarnaast moet uw website het doel bereiken dat u ermee voor ogen heeft. Daarvoor moet rekening gehouden worden met tal van zaken. U doet er goed aan de bouw van uw website over te laten aan specialisten. Logo4Life is zo'n specialist!
Website ontwerp voor Secure Login - door Logo4Life Website ontwerp voor basisschool de Ladder - door Logo4Life
Ongeacht de grootte van uw onderneming of de producten/diensten die u verkoopt, dankzij jaren ervaring weten wij een passende website te bouwen die aansluit bij uw behoeften.

Websites bouwen met een doel voor ogen

Een website moet u niet laten bouwen, simpelweg omdat elke onderneming er één zou moeten hebben. Zie uw website als een investering, want deze moet uw bedrijf van dienst zijn! Het doel dat u voor ogen heeft is ontzettend belangrijk tijdens het gehele ontwikkelproces en is dan ook het eerste wat wij met u bespreken. Hoe specifieker we de doelstelling kunnen formuleren, hoe beter we het ontwerp en de techniek hierop af kunnen stemmen.

Wordpress website vanaf €899

Uw website wordt gebouwd op het Wordpress platform. Dit CMS (Content Management Syteem) stelt u in staat om zelf de website bij te houden, waardoor u geen extra kosten heeft op het moment dat u de inhoud van de website wilt wijzigen. Wordpress is een uiterst solide platform met tal van mogelijkheden. Wij maken unieke ontwerpen die we vervolgens integreren met Wordpress. Extra functionaliteiten zijn gemakkelijk toe te voegen middels plugins. Als er voor uw specifieke functionaliteit geen plugin beschikbaar is, bouwen we deze voor u!

Geen website is hetzelfde en daarom hanteren we hiervoor ook geen vaste prijzen. Als u interesse heeft, neem dan vooral contact op. We maken graag een vrijblijvende offerte. Om u een indicatie te geven, leest u hieronder wat u van een basis Wordpress website van €899,00 kan verwachten. Al onze websites worden gebouwd middels de laatste technieken (HTML5 & CSS3) en zijn responsive, dus ook zeer goed te bekijken op telefoons en tablets.  Uniek ontwerp, passend bij uw huisstijl en doelstellingen  We richten maximaal 6 pagina's voor u in  Volledig Wordpress CMS systeem  Basis SEO optimalisatie  Functies zoals contactformulieren en social media  Responsive design

Het onwikkelen van uw website is een team-effort!

Het ontwikkelen van een goede website, kunnen we alleen met uw hulp. Zonder uw input over uw doelstellingen, uw diensten of producten en uw sector, zijn wij niet in staat de website te maken die uw onderneming verdient. U bent dan ook constant bij het proces betrokken, zodat we samen toe kunnen werken naar het gewenste eindresultaat.

Contact opnemen
Vragen of interesse?

Bel 06 112 10 200 of email naar info@logo4life.nl.

Misschien is er nog iets voor u onduidelijk? Met vragen kunt u altijd bij ons terecht! Even bellen, mailen of chatten en wij vertellen precies hoe het zit!

Stuur een bericht


Naam
E-mailadres
Bericht
We gebruiken uw gegevens enkel om contact met u op te nemen (privacyverklaring)
Logo4Life
Hoefslag 41
5109TS 's Gravenmoer
KVK: 50650459
BTW: NL212468327B01