Ervaringen


Natuurlijk zijn wij zelf helemaal overtuigd van de kwaliteit van onze producten en dienstverlening, maar neem het vooral niet van ons aan! Hieronder leest u verschillende ervaringen van klanten van Logo4Life.

Klantenwaardering:

4.9 uit 5

Onafhankelijk bijgehouden op Google Mijn Bedrijf

Logo van Fosteo
"Voor het nieuwe bedrijf had ik een logo nodig. Na zoeken via Google kwam ik bij Logo4Life terecht. Daar viel me in de gesprekken op dat Sander goed luisterde naar mijn wensen. Heel erg snel hadden we een perfect logo. Toen ook maar gelijk een volledige huisstijl door hem laten ontwerpen. Daarna ook maar de website door Sander onder handen laten nemen. Alles ziet er perfect uit.

Communicatie met Sander gaat makkelijk, hij reageert erg snel op al mijn vragen en vraagt een schappelijk tarief. Ik kan zijn diensten van harte aanbevelen."
Marlon Borkulo, Fosteo
Logo van Junns
"Wij hebben de samenwerking met Logo4Life als zeer prettig ervaren. Logo4Life heeft voor ons een mooi logo verzorgd dat helemaal bij onze uitstraling past. Mailcontact gaat goed en snel. Ze hebben met ons meegedacht en diverse tips gegeven. Wij raden een samenwerking met Logo4Life zeker aan."
Aukje Bosch, Junn's Coffee
Logo van P&O
"Sander 'luistert' goed, is enorm klantgericht en geduldig en heeft uitstekende ontwerpen. De ontwerpen die Sander voor mij heeft gemaakt zijn bijzonder mooi geworden, ik ben trots op mijn logo en de bijbehorende huisstijl. "
Syliva ter Wal, P&O Service Noord-Nederland
Logo van Tante Rie
"Al heel snel na mijn aanvraag kreeg ik enkele ontwerpen voor mijn logo binnen. Met twee daarvan zijn we verder gaan werken; de resultaten waren heel mooi en sloten goed aan bij wat ik bedoelde. Het werd zelfs erg moeilijk om een keuze te maken. Uiteindelijk de knoop doorgehakt voor een van de ontwerpen en ik ben er erg blij mee."
Anke Kamp, Tante Rie
Logo van Ganzenveer
"Het kenmerk van Sanders ontwerpen, is dat ze luchtig en strak zijn. Daarom koos ik voor zijn bedrijf, Logo4Life. De prijzen speelden ook mee, want die zijn niet hoog. Tijdens onze samenwerking bleek nog maar eens dat de prijs-kwaliteitverhouding uitstekend is. Sander denkt goed mee en is geduldig. Ik ben heel blij met mijn logo, briefpapier en website, die hij zeer kundig geprogrammeerd heeft. Niet voor niets heb ik voor mijn twee andere bedrijven ook Logo4Life ingehuurd."
Hieke van Hoogdalem, Bureau Ganzenveer 2.0
Logo van Hydropaint
"Sander heeft voor ons een nieuw logo ontworpen. We kregen de keuze uit meerdere opties, door goede communicatie vanuit Logo4Life is het perfect geworden. Wij zijn super blij met het resultaat en ook krijgen we heel veel positieve reacties over het logo."
Frank van Seggelen, Hydropaint
Logo van Witlox
"Binnen een dag had ik meerdere logo's waar ik een keus uit kon maken. Ik had nog wat wensen en aanpassingen met betrekking tot de logo's en ook deze werden snel en accuraat uitgevoerd. Zeker een aanrader voor iedereen van Multinational tot ZZP'er!"
Sven Witlox, Witlox Projects
Logo van Functierecht
"Ik had mijn vraag voor het ontwerpen van een huisstijl eerst bij een ander bureau neergelegd, maar dat was geen succes. De samenwerking met Sander was een verademing. Hij reageert snel, is zeer klantvriendelijk, goed bereikbaar bij vragen (ook telefonisch), denkt mee en geeft goed advies. Ik ben heel tevreden over het resultaat. Aanrader!"
Michelle Rijntjes, Functierecht

Al overtuigd?

Offerte aanvragen

Nog niet?

Logo van DMF
"Ik laat al mijn logo's en huisstijlen ontwerpen door Logo4Life, deze keer had ik echter alleen een visitekaartje nodig. Ook nu werd er weer supersnel een strak design opgeleverd. Dus ook alleen voor visitekaartjes is Logo4Life het juiste adres!"
Ruben van Putten, Dutch Media Factory
Logo van van Helder
"Op verwijzing in aanraking gekomen met Logo4life, Logo4life heeft ons geholpen met het opbouwen van onze nieuwe website. Logo4life werkt snel, netjes, professioneel en dat alles voor een keurige prijs. Afspraak = afspraak zoals het moet zijn, iets wat je echter maar weinig tegenkomt. Bij Logo4life is het de gewoonste zaak en daarom graag tot een volgende keer!"
Frits Stünkel, Van helder accountancy
Logo van La Marie
"Ik ben een tevreden klant van Logo4life! De samenwerking is super goed gelopen, altijd een snelle reactie en mijn logo en site zijn super mooi geworden zoals ik het wilde!"
Maria Magalhaes, La Marie Beauty Clinic
Logo van Fruitstekend
"Ik ben erg content dat ik met Logo4Life in contact ben gekomen. De aanpak straalde direct professionaliteit uit. Elke e-mail werd snel en goed behandeld. Uiteindelijk ben ik zeer tevreden over het geleverde resultaat. Iedereen die op zoek is naar een verrassend en creatief ontwerp, kan ik Logo4Life van harte aanraden."
Elmer Schoenmaker, Fruitstekend!
Logo van Auxilia
"Het is prettig samenwerken met Logo4Life. De kwaliteit is direct zichtbaar en voordat we het wisten hadden we een complete huisstijl. Prijs/kwaliteit verhouding is uitstekend."
Donald Eeuwes, Auxilia
Logo van Zero2Hero
"Wij van de stichting Zero 2 Hero hebben zeer prettig samengewerkt. Sander is een prettige persoonlijkheid om mee samen te werken waarbij hij de wensen van de klant voorop stelt, keurig zijn afspraken nakomt en zorg draagt voor een professionele uitstraling. Voor toekomstige vraagstukken zullen we hem zeker als eerste benaderen. En we kunnen hem bij iedereen aanbevelen."
Pieter Rombouts, Zero2Hero
Logo van Medy van der Laan
"Kwam via Google bij Logo4life terecht. De ontwerpen spraken mij onmiddelijk aan. Een strakke, frisse stijl. Op heel weinig aanwijzingen, meteen een ontwerp erbij dat direct helemaal goed was. Alles ging heel snel, makkelijk, en ook wijzigingen in details werden prima en snel verwerkt. Sander kwam met een hele goede suggestie voor een basispagina voor mijn website. Kortom, ben heel tevreden en zou het iedereen aanraden!"
Medy van der Laan
Logo van Abstract IT
"Wij zijn helemaal tevreden over de huisstijl en onze website die we in samenwerking met Logo4Life hebben gemaakt. Goed werk!"
Joeri Haring, Abstract IT
Logo van Stipt BNA
"Na gedegen speurwerk op internet heb ik Logo4Life gekozen om logo en huisstijl voor mijn nieuwe onderneming StiptBnA te ontwikkelen. Mijn hoge verwachtingen heeft Sander méér dan waargemaakt. Binnen het door hem vooraf geschetste tijdskader heeft Sander een prachtig logo en strakke huisstijl ontwikkeld waarin ik mij helemaal herken. Sander reageert snel en is open en duidelijk in zijn communicatie. Hij denkt constant mee, komt met creatieve voorstellen en voegt op verzoek extra waarde toe zonder hier direct een prijskaartje aan te koppelen. Gewoon een genot om met hem samen te werken. Dank hiervoor Sander."
Peter van Stiphout, StiptBnA
Logo van Stille Kracht
"Logo4Life is mij aanbevolen door Diederik Noordhoek van Dutchpoint. En ik ben erg blij dat ik naar hem heb geluisterd. Het grootste compliment dat ik heb ontvangen na de 'onthulling' van mijn logo was: "Ja, Evelien, dit klopt helemaal, dit ben jij". De samenwerking met Sander was altijd even prettig, heel klantvriendelijk. Niets is hem teveel. Dus dank Sander voor de prachtige huissstijl voor Stille Kracht Uitvaartbegeleiding!"
Evelien de Ruiter, Stille Kracht Uitvaartbegeleiding
Logo van Tusability
"Logo4Life heeft voor mij een professioneel logo gemaakt geheel naar mijn wensen. Ook als je nog geen concreet idee hebt maken ze een aantal concepten waaruit je verder kan werken. Een echte aanrader dus!"
Wouter van Lent, Tusability
Logo van Van Boven
"Ik heb zeer prettig samengewerkt met Logo4Life. Het contact met Sander verliep zeer vlot en efficiënt. Er is goed geluisterd naar mijn wensen en daarop geanticipeerd met een ontwerp en ideeën. Er wordt snel gereageerd op vragen en wensen. De ontwerpen of eventuele aanpassingen worden adequaat opgepakt en snel geleverd. Zeker een aanrader want ik ben zeer tevreden."
Thomas van Boven, vanBOVEN.nu
Logo van Mixell
"De samenwerking met Logo4life heb ik als zeer prettig ervaren. Logo4life heeft voor mij mijn logo, huisstijl, emailheader en footer ontworpen. De communicatie via de mail verliep bijzonder goed en snel. De service is fantastisch! Ik heb mijn adres gevonden voor logo ontwerp en alles wat daarbij komt kijken. Logo4life doet zijn naam echt eer aan!!"
Sarah Pattiasina, Mixell

Vragen of interesse?

Bel 06 112 10 200 of email naar info@logo4life.nl.

Misschien is er nog iets voor u onduidelijk? Met vragen kunt u altijd bij ons terecht! Even bellen, mailen of chatten en wij vertellen precies hoe het zit!

Stuur een bericht


Naam
E-mailadres
Bericht
We gebruiken uw gegevens enkel om contact met u op te nemen (privacyverklaring)
Logo4Life
Hoefslag 41
5109TS 's Gravenmoer
KVK: 50650459
BTW: NL212468327B01