Gedreven vormgevers en webspecialisten. Maak kennis met Logo4Life
Logo van Logo4Life in blauw
Home > Over ons

Vormgevers en webspecialisten die gaan voor resultaat

Vanuit een landelijk brabants dorpje werken we elke dag hard om onze klanten te helpen groeien, zowel on- als offline. Dat doen we met creatieve vormgeving en doordachte weboplossingen.

Reclamebureau, internet bureau, digital agency, grafisch vormgevers of webdevelopers.

Noem ons wat je wilt, maar uiteindelijk komt het allemaal op hetzelfde neer: We maken mooie dingen die de juiste doelgroep bewegen en pakken online uitdagingen aan met slimme technische oplossingen. Dat doen we al sinds 2010 met één doelstelling: onze klanten verder brengen.

Waarom kies je voor Logo4Life?

1

Pragmatisch met een resultaatgerichte aanpak

Bij ons geen opgeblazen processen. Met een nuchtere instelling maken we jouw project een succes. Of het nu gaat om de vormgeving van een huisstijl of de ontwikkeling van een webshop. Maximaal resultaat met minimale poespas.

2

Unieke kennismix in een klein team

Een kennismix op het gebied van vormgeving en techniek in een klein team. Dat zorgt voor enorm korte lijnen zonder miscommunicatie tussen vormgevers en developers. Sneller tot het juiste eindresultaat en dat zorgt voor een vriendelijk tarief.

3

Voor jou door het vuur

Wij voelen ons persoonlijk betrokken bij de onderneming van elk van onze klanten. Samen werken we aan jouw succes en die samenwerking stopt niet op vrijdag om 17.00 uur. In nood kan je altijd op ons rekenen en die strakke deadline is geen probleem!

4

Geen project te groot of te klein

Iedereen moet ergens beginnen. Of je onze expertise nu in wilt zetten voor die eenmalige kleine opdracht of een lange termijn samenwerking, niets is ons te groot of te klein. Neem vrijblijvend contact op om samen de mogelijkheden door te nemen!

Google beoordelingen badge

September 2023 - 4,9 / 5 op basis van 50 beoordelingen

Foto van Petra
Ik krijg er nog dagelijks complimenten over Sander heeft ontzettend goed werk verricht met het maken van de website voor In-Time Coaching. Ik ben niet altijd de makkelijkste klant geweest en zeker niet de snelste met het nemen van beslissingen, maar Sander is altijd geduldig geweest en heeft me ontzettend goed ondersteund bij het bouwen van de site, maken van het logo en de huisstijl. Ik krijg er nog dagelijks complimenten over. Dank Sander!
Petra Bunnik-Tibbe
Mede-eigenaresse Strategie voor Leren
Foto van Peter
Een genot om mee samen te werken Mijn hoge verwachtingen heeft Sander méér dan waargemaakt. Binnen het door hem vooraf geschetste tijdskader heeft Sander een prachtig logo en strakke huisstijl ontwikkeld waarin ik mij helemaal herken. Hij reageert snel en is open en duidelijk in zijn communicatie. Hij denkt constant mee, komt met creatieve voorstellen en voegt op verzoek extra waarde. Gewoon een genot om met hem samen te werken.
Peter van Stiphout
Eigenaar StiptBnA
Foto van Kimberly
Geluk bij een ongeluk Nadat wij onverwachts moesten switchen van webdeveloper, was Sander onze redder in nood! Hij heeft alles soepel overgenomen. Later hebben wij hem de hele website laten re-designen waarbij hij onze wensen vlekkeloos heeft weten door te vertalen in een strak design. Sander denkt heel oplossingsgericht, schakelt enorm snel en staat op ieder moment van de dag voor je klaar. Wij beschouwen hem als geluk bij een ongeluk en zijn écht enorm blij met hem!
Kim Valk
Medewerker Friends of the Brands

Even kennismaken

Drie nuchtere vakidioten met samen zo’n 25 jaar ervaring. Informeel, maar professioneel. Samen zijn wij de drijvende kracht achter Logo4Life. Kennismaken? Bel of mail gerust.

Sander van Horen

Eigenaar

Sander van Horen

De stem aan de andere kant van de lijn. Met expertise op het gebied van vormgeving en techniek maak ik fraaie ontwerpen of programmeer ik complexe weboplossingen. Het gehele project houd ik je op de hoogte van de ontwikkelingen.

Vormgeving & Front-End

Senna Honders

Met een passie voor vormgeving maak ik graag de meest creatieve dingen van logo’s tot brochures. Fraaie web ontwerpen zet ik vakkundig om naar strakke HTML en CSS of complete WordPress websites.

Vormgeving

Zoë Bolleboom

Als een enthousiaste creatieveling werk ik graag aan de mooiste webpagina’s voor diverse bedrijven. Door middel van passende visuele uitingen laat ik merken tot leven komen om zo hun doel te communiceren.

We gaan graag ook voor jou aan de slag!

Elke dag helpen wij onze klanten in héél Nederland groeien met de juiste uitstraling en technische oplossingen. Zie jij een samenwerking wel zitten? Neem contact op.

Footer bovenste rand
Footer bovenste rand

Meer klanten met de perfecte uitstraling voor jouw bedrijf?

Download onze inspiratiegids en ontdek het proces waarmee wij sinds 2010 al voor ruim 500 tevreden klanten een passende uitstraling hebben ontworpen.

  • Ontdek het belang van branding
  • Wat is de beste start van elk huisstijltraject?
  • Veel logo- en huisstijl voorbeelden
  • Diverse volledige klantcases

    Je zal in de toekomst enkele mails ontvangen van Logo4Life (zie onze privacyverklaring).