Logo van Logo4Life in blauw
Home > Over ons

Over ons

Vanuit een landelijk brabants dorpje werken we elke dag hard om onze klanten te helpen groeien, zowel on- als offline. Lees meer over ons verhaal en de jongens achter Logo4Life.

Logo4Life begon in 2010 met één missie: professionele logo’s maken tegen een eerlijk tarief. Daarna is er veel gebeurd. Om onze klanten nog beter te kunnen ondersteunen, hebben we onze dienstverlening steeds verder uitgebreid.

Je kan bij ons terecht voor alles op het gebied van grafische vormgeving, maar ook met jouw uitdagingen op het gebied van webdevelopment ben je bij ons aan het juiste adres. Deze vrij unieke kennismix van vormgeving en techniek in zo’n klein team zorgt ervoor dat we jouw project sneller tot een succes kunnen maken.

Sander & Sander

Twee nuchtere brabantse jongens met samen zo’n 20 jaar ervaring. Met een persoonlijke en resultaatgerichte aanpak maken wij voor jou de mooiste dingen en lossen we de meest complexe technische uitdagingen op.

Sander van Horen

Eigenaar

Sander van Horen

Ik ben het aanspreekpunt voor alle klanten van Logo4Life. Met mijn ervaring op het gebied van vormgeving en techniek voorzie ik je van het beste advies. Vervolgens doe ik er alles aan om jouw project tot een succes te maken. Spreken we elkaar binnenkort?

Sander Vermeulen

Vormgever

Sander Vermeulen

Sinds 2018 maak ik onderdeel uit van het team van Logo4Life. Ik heb een passie voor vormgeving en maak graag de meest creatieve dingen. Of het nu gaat om een logo, visitekaartje, flyer of uitgebreide brochure. Ik maak er voor jou wat moois van!

We gaan graag ook voor jou aan de slag!

Sinds 2010 helpen wij ondernemers in héél Nederland met de juiste uitstraling en slimme technische oplossingen op hun weg naar succes. Hoe kunnen we jou helpen?

Footer bovenste rand
Footer bovenste rand