Allspace Amsterdam | Logo4Life
Logo van Logo4Life in blauw
Home > Portfolio > Allspace Amsterdam

Allspace Amsterdam

Allspace Amsterdam biedt de mogelijkheid om op een uiterste betaalbare en flexibele manier je bedrijf te vestigen in Amsterdam. Daarnaast hebben ze vergader- en opslagruimte beschikbaar. We werken al enkele jaren samen met de eigenaren van Allspace Amsterdam en mochten ze ook bij dit nieuwe concept volledig ondersteunen.

We zijn gestart met het ontwerpen van een modern en zakelijk logo. De uitstraling die we zochten was professioneel, maar wel betaalbaar. Dit hebben we ook uitgewerkt in de rest van de huisstijl. De speelse verwerking van alle diensten in verschillende kleuren en lettergroottes geeft het visitekaartje een frisse look.

Uiteraard hebben we dezelfde stijl in de website terug laten komen. We hebben het ontwerp volledig op maat gemaakt en vervolgens een uniek thema gebouwd voor de WordPress website. De site ondersteunt 4 verschillende talen en is technisch geoptimaliseerd voor goede posities in Google (SEO). Enkele maanden na het online brengen stond de website voor de belangrijkste zoekterm op positie #3: ‘virtual office Amsterdam’.

We hebben ook verschillende landingspagina’s in de website gerealiseerd die geoptimaliseerd zijn voor conversie. Deze landingspagina’s worden gebruikt in de Google Ads campagnes om zoveel mogelijk bezoekers een contactformulier in te laten vullen.

Logo ontwerp Allspace Amsterdam

Logo Allspace Amsterdam op papier

Ontwerp visitekaartje Allspace Amsterdam

Flyer ontwerp Allspace Amsterdam

Website ontwerp Allspace Amsterdam

Footer bovenste rand

Meer klanten met de perfecte uitstraling voor jouw bedrijf?

Download onze inspiratiegids en ontdek het proces waarmee wij sinds 2010 al voor ruim 500 tevreden klanten een passende uitstraling hebben ontworpen.

  • Ontdek het belang van branding
  • Wat is de beste start van elk huisstijltraject?
  • Veel logo- en huisstijl voorbeelden
  • Diverse volledige klantcases

    Je zal in de toekomst enkele mails ontvangen van Logo4Life (zie onze privacyverklaring).