Amsterdam Office Space | Logo4Life
Logo van Logo4Life in blauw
Home > Portfolio > Amsterdam Office Space

Amsterdam Office Space

Aan de Amsterdamse Gracht in de zogenaamde 'gouden bocht' staat een prachtig pand waarin Amsterdam Office Space kantoorruimte en flexplekken ter beschikking stelt aan ondernemers. Daarnaast is er de mogelijkheid tot een virtual office, waarmee je als het ware jouw bedrijf 'vestigt' op deze imposante locatie.

De locatie bood direct ook de inspiratie voor het ontwerp van het logo. De gouden bocht hebben we als abstract visueel element gecombineerd met een statig en stijlvol lettertype. De combinatie van het groen en brons geeft het geheel een luxe uitstraling. Dat was ook exact de bedoeling voor dit concept.

Voor de WordPress website hebben we een thema op maat gebouwd. Dezelfde luxe uitstraling hebben we uiteraard ook hier verwerkt en de toegevoegde animaties zorgen ervoor dat we de aandacht van de bezoeker langer vast houden.

De website is multi-language, volledig geoptimaliseerd voor vindbaarheid in Google (SEO) en de landinsgpagina’s voor de Google Ads campagnes zijn geoptimaliseerd voor conversie. Op de website hebben we een calculator gebouwd, waarmee de bezoeker zelf het tarief van een virtual office kan berekenen.

Logo ontwerp Amsterdam Office Space

Logo ontwerp Amsterdam Office Space

Logo Amsterdam Office Space op papier

Ontwerp visitekaartje Amsterdam Office Space

Mobiele website Amsterdam Office Space

Website ontwerp Amsterdam Office Space

Footer bovenste rand

Meer klanten met de perfecte uitstraling voor jouw bedrijf?

Download onze inspiratiegids en ontdek het proces waarmee wij sinds 2010 al voor ruim 500 tevreden klanten een passende uitstraling hebben ontworpen.

  • Ontdek het belang van branding
  • Wat is de beste start van elk huisstijltraject?
  • Veel logo- en huisstijl voorbeelden
  • Diverse volledige klantcases

    Je zal in de toekomst enkele mails ontvangen van Logo4Life (zie onze privacyverklaring).