Box Fox | Logo4Life
Logo van Logo4Life in blauw
Home > Portfolio > Box Fox

Box Fox

Box Fox is een online platform voor zakelijke pakketverzending. Kies voor professioneel verzenden met duidelijke afspraken en scherpe prijzen. Gepassioneerde professionals die dag in, dag uit meebouwen aan het succes van hun klanten.

De eigenaar van Box Fox was op zoek naar een uitstraling voor zijn nieuwe onderneming. Wij gingen aan de slag met het vormgeven van een zakelijke en moderne huisstijl. Het eindresultaat is een strak logo met een vrij letterlijke visualisatie van de bedrijfsnaam en een frisse kleur oranje, gecombineerd met een donkere kleur blauw. Ook de huisstijldragers en de huisstijlgids hebben een moderne en look en feel gekregen

Vervolgens gingen we aan de slag met de website: een WordPress website met een ontwerp op maat. Deze hebben we volledig geoptimaliseerd voor Google (SEO) en is gemakkelijk te onderhouden. De volgende stap is het bouwen van conversie-geoptimaliseerde landingspagina’s voor de advertentie-campagnes.

Logo ontwerp van Boxfox

Logo ontwerp van Boxfox

Visitekaart ontwerp van Boxfox

Briefpapier ontwerp van Boxfox

Huisstijldragers van Boxfox

Ontwerp huisstijlgids van Boxfox

Website ontwerp van Boxfox

Website ontwerp van Boxfox

Footer bovenste rand

Meer klanten met de perfecte uitstraling voor jouw bedrijf?

Download onze inspiratiegids en ontdek het proces waarmee wij sinds 2010 al voor ruim 500 tevreden klanten een passende uitstraling hebben ontworpen.

  • Ontdek het belang van branding
  • Wat is de beste start van elk huisstijltraject?
  • Veel logo- en huisstijl voorbeelden
  • Diverse volledige klantcases

    Je zal in de toekomst enkele mails ontvangen van Logo4Life (zie onze privacyverklaring).