Changelinvest | Logo4Life
Logo van Logo4Life in blauw
Home > Portfolio > Changelinvest

Changelinvest

Changelinvest is een startup incubator die bedrijven helpt met financiering en expertise op het gebied van digitale marketing. Changelinvest werkt samen met gespecialiseerde dienstverleners voor een optimale ondersteuning.

Voor Changelinvest mochten we aan de slag met het bouwen van de website. Het opdracht lijkt eenvoudig: maak van de huidige website een razendsnelle variant die een maximale score haalt in Google Pagespeed. De tool van Google die meet hoe snel een website is op mobiel en desktop.

Deze tool van Google is constant in ontwikkeling en het aantal websites op internet dat een 100/100 score haalt is zeer klein. Desondanks pakte we de uitdaging met beide handen aan. We hebben de WordPress website opgebouwd met een thema (volledig op maat) en zonder page builders of ingewikkelde plugins die een hoop onnoodzakelijke code toevoegen.

Vervolgens gingen we aan de slag met allerlei optimalisatietechnieken als caching, minifying, combing, afbeelding compressie en nog veel meer. Alles voor een maximale snelheid met zo min mogelijk verlies van functionaliteiten of uitstraling. Uiteindelijk is het gelukt om maximale score binnen te halen!

Changelinvest website ontwerp

Changelinvest website ontwerp #2

Changelinvest website ontwerp #3

Footer bovenste rand

Meer klanten met de perfecte uitstraling voor jouw bedrijf?

Download onze inspiratiegids en ontdek het proces waarmee wij sinds 2010 al voor ruim 500 tevreden klanten een passende uitstraling hebben ontworpen.

  • Ontdek het belang van branding
  • Wat is de beste start van elk huisstijltraject?
  • Veel logo- en huisstijl voorbeelden
  • Diverse volledige klantcases

    Je zal in de toekomst enkele mails ontvangen van Logo4Life (zie onze privacyverklaring).