Gewoon Arbeidsrecht | Logo4Life
Logo van Logo4Life in blauw
Home > Portfolio > Gewoon Arbeidsrecht

Gewoon Arbeidsrecht

Gewoon Arbeidsrecht specialiseert zich in arbeidsjuridische dienstverlening en bijstand, zowel adviserend als procederend. De dienstverlening is laagdrempelig, no-nonsense, snel en betaalbaar. Vanzelfsprekend moest dat duidelijk te herkennen zijn in de nieuwe huisstijl.

De eigenaar van Gewoon Arbeidsrecht benaderde ons met de vraag om een nieuw logo te ontwerpen. Het huidige logo was bij nader inzien toch wat ‘lomp’. Een onderscheidende factor was erg belangrijk. De standaard weegschalen en zwaarden zoals die in veel juridische logo’s terug te zien zijn waren juist niet wat hij zocht.

In ons ontwerp hebben we de visualisatie van een persoon in een schild verwerkt, wat symbool staat voor ‘bescherming’. Het sluit op die manier erg aan bij de dienstverlening van de klant. Het is een straks en modern ontwerp geworden met frisse kleuren. Deze stijl hebben we natuurlijk ook weer verwerk in de verschillende huisstijldragers zoals het briefpapier en de visitekaartjes.

Logo ontwerp van Gewoon Arbeidsrecht

Logo ontwerp van Gewoon Arbeidsrecht

Briefpapier ontwerp van Gewoon Arbeidsrecht

Footer bovenste rand

Meer klanten met de perfecte uitstraling voor jouw bedrijf?

Download onze inspiratiegids en ontdek het proces waarmee wij sinds 2010 al voor ruim 500 tevreden klanten een passende uitstraling hebben ontworpen.

  • Ontdek het belang van branding
  • Wat is de beste start van elk huisstijltraject?
  • Veel logo- en huisstijl voorbeelden
  • Diverse volledige klantcases

    Je zal in de toekomst enkele mails ontvangen van Logo4Life (zie onze privacyverklaring).