Groterwonen | Logo4Life
Logo van Logo4Life in blauw
Home > Portfolio > Groterwonen

Groterwonen

Groterwonen is gespecialiseerd in het plaatsen van prefab aanbouwen en tuinhuizen. Met een unieke werkwijze, plaatsen ze in een week tijd de volledige aanbouw bij de klant op locatie. Dat scheelt een hele hoop overlast voor klant en door de aanbouw in een fabriek te maken, wordt de kwaliteit gegarandeerd.

De aanbouwen van Groterwonen hebben erg veel opties. We hebben een groot deel van deze opties opgenomen in een maatwerk 3D productconfigurator. Het geeft potentiële klanten een goed beeld van de mogelijkheden, maar toont ook direct een prijsindicatie. Zo weten geïnteresseerden direct waar ze aan toe zijn en daarnaast filtert het de aanvragen weg die op niets uit zouden lopen.

De tekst gaat verder onder de foto’s

UX-designs

Samen met de klant hebben we alle mogelijkheden en bijbehorende prijzen in kaart gebracht. Op basis van die input hebben we enkele UX designs gemaakt, zodat we de interface van de configurator met de klant konden delen. We maakten ontwerpen voor zowel desktop als mobiel.

3D renders

Het meest belangrijke visuele element van de configurator zijn natuurlijk de 3D beelden. Samen met de klant hebben we het ideale aanzicht en detailniveau gekozen uit de verschillende 3D renders die we maakten. Vervolgens zijn we op basis van vele foto’s alles opties na gaan maken in realistische renders.

De tekst gaat verder onder de foto’s

De configurator

Tegelijkertijd met het maken van de 3D renders, zijn we aan de slag gegaan met het bouwen van de applicatie op basis van de UX designs. Het is volledig maatwerk, wat alle vrijheid geeft voor een optimale gebruikservaring. Zowel op desktop als mobiel klikt de klant eenvoudig door alle opties en in de laatste stap kan er eenvoudig een PDF gemaakt worden met alle opties en afbeeldingen van de configuratie.

De configurator is niet alleen een uitstekende tool gebleken om alle mogelijkheden te laten zien, maar is daarnaast ook een uitstekende manier om klanten aan te trekken. Het is een leuke ervaring om alle mogelijkheden te verkennen en maakt geïnteresseerden enthousiast om contact te zoeken.

Footer bovenste rand

Meer klanten met de perfecte uitstraling voor jouw bedrijf?

Download onze inspiratiegids en ontdek het proces waarmee wij sinds 2010 al voor ruim 500 tevreden klanten een passende uitstraling hebben ontworpen.

  • Ontdek het belang van branding
  • Wat is de beste start van elk huisstijltraject?
  • Veel logo- en huisstijl voorbeelden
  • Diverse volledige klantcases

    Je zal in de toekomst enkele mails ontvangen van Logo4Life (zie onze privacyverklaring).