Het Kladblok | Logo4Life
Logo van Logo4Life in blauw
Home > Portfolio > Het Kladblok

Het Kladblok

Het kladblok is een (lifestyle) weblog/magazine van Iris Louwen waarop ze schrijf over haar zoektocht naar hoe we anders kunnen samenleven; met onszelf, elkaar en met de natuur. Op een kladblok vinden ideeën vaak hun eerste levenslicht. Wilde ideeën, goede ideeën, slecht, grote, kleintjes.

De klant was op zoek naar een logo met een journalistieke uitstraling, maar het mocht toch ook wel licht en positief zijn. Tijdens het ontwerpproces bleek dat het toch ook wel wat ‘losser’ mocht zijn dan de klassieke journalistieke uitstraling en uiteindelijk zijn we zelfs tot een vrij speels ontwerp gekomen.

Om het ontwerp van het logo zo goed mogelijk te kunnen vertalen naar andere huisstijldragers, hebben we een huisstijlsheet opgemaakt met daarin enkele richtlijnen over het logo, kleurgebruik en lettertypes. Aan de hand van deze richtlijnen hebben we vervolgens een WordPress website gebouwd waar de klant eenvoudig haar blogs kan toevoegen.

Logo ontwerp Het Kladblok

Logo ontwerp Het Kladblok

Stylesheet ontwerp Het Kladblok

Website ontwerp Het Kladblok

Footer bovenste rand

Meer klanten met de perfecte uitstraling voor jouw bedrijf?

Download onze inspiratiegids en ontdek het proces waarmee wij sinds 2010 al voor ruim 500 tevreden klanten een passende uitstraling hebben ontworpen.

  • Ontdek het belang van branding
  • Wat is de beste start van elk huisstijltraject?
  • Veel logo- en huisstijl voorbeelden
  • Diverse volledige klantcases

    Je zal in de toekomst enkele mails ontvangen van Logo4Life (zie onze privacyverklaring).