Holistik | Logo4Life
Logo van Logo4Life in blauw
Home > Portfolio > Holistik

Holistik

Holistik is de eerlijke stem binnen het aanbod van lifestyle magazines. Samen met een team van contributors creëren Evelyn en Karlijn dagelijks verrijkende, persoonlijke content over voeding, gezondheid, relaties, liefde, seks, reizen en spiritualiteit.

We werken al enkele jaren samen met de dames van Holistik. We ondersteunen ze op technisch gebied bij hun e-mail, mailings, website en webshop. Onlangs realiseerden we een compleet nieuw (elders vormgegeven) ontwerp in de huidige WordPress website. Daarnaast zitten er allerlei unieke functionaliteiten in de webshop, waaronder Yogavideo’s die enkel te bekijken zijn na inschrijving voor de nieuwsbrief en allerlei extra shortcodes om call-to-action elementen in de artikelen te kunnen verwerken.

Naast de reguliere website ontwikkelden we een aparte website voor de Holistik box die ze eens elke maanden in beperkte oplage beschikbaar hebben. Deze linkt door naar de webshop die we gerealiseerd hebben op holistik.nl. Dagelijks ondersteunen we bij het maken van optimalisaties met technische verbeteringen.

Website ontwerp voor Holistik

Webshop ontwerp voor Holistik

Webshop ontwerp voor Holistik

Webshop ontwerp voor Holistik

Footer bovenste rand

Meer klanten met de perfecte uitstraling voor jouw bedrijf?

Download onze inspiratiegids en ontdek het proces waarmee wij sinds 2010 al voor ruim 500 tevreden klanten een passende uitstraling hebben ontworpen.

  • Ontdek het belang van branding
  • Wat is de beste start van elk huisstijltraject?
  • Veel logo- en huisstijl voorbeelden
  • Diverse volledige klantcases

    Je zal in de toekomst enkele mails ontvangen van Logo4Life (zie onze privacyverklaring).