Hufman | Logo4Life
Logo van Logo4Life in blauw
Home > Portfolio > Hufman

Hufman

Rijschool Hufman is één van de grootste rijscholen van Nederland en won de titel ‘Beste rijschool van Nederland’ tijdens de live-uitzending van RTL. Ze hebben een groot aantal gecertificeerde en gemotiveerde rij-instructeurs en daarnaast een hoog slagingspercentage!

De uitstraling en de techniek van de vorige Hufman website was flink verouderd. Niet alleen was de mobiele weergave suboptimaal en was de leeftijd van de website duidelijk te zien, maar ook in de automatisering viel een hoop te winnen. Wij gingen aan de slag om een website neer te zetten die er goed uit ziet, prettig werkt en daarnaast zoveel mogelijk werk uit handen neemt.

1. Uitstraling

We mogen Hufman al jaren ondersteunen bij hun website, dus een korte meeting was genoeg om alle wensen in kaart te brengen. Vervolgens gingen we aan de slag met de eerste design. Het Hufman logo was nog ouder dan de website, dus ook daar hebben we enkele voorstellen voor gemaakt. Het ontwerp van de website is modern en wat speels, maar voornamelijk erg gebruiksvriendelijk en intuïtief op alle apparaten. Hieronder enkele resultaten.

De tekst gaat verder onder de foto’s.

2. WordPress thema

De goedgekeurde designs worden vakkundig geprogrammeerd tot een maatwerk thema. We hebben een eigen framework en werkwijze om van elk ontwerp een light-weight WordPress website te maken. Hoge Google Pagespeed scores, erg gebruiksvriendelijk op mobiel en ook voor de klant nog eenvoudig om aanpassingen te maken in de content.

3. Maatwerk plugins

Het gebruik van ‘standaard’ plugins levert niet altijd de gewenste functionaliteiten en in bijna alle gevallen geeft het mogelijkheden en opties die helemaal niet noodzakelijk zijn. Daarmee wordt de website onnodig groter en complexer en dat is precies wat we niet willen. Voor Hufman hebben we verschillende maatwerk plugins gebouwd.

Overzicht van instructeurs
De klant kan eenvoudig instructeurs toevoegen aan het overzicht met foto, naam, auto en geboortedatum. De leeftijd wordt automatisch berekend en de instructeurs worden ook toegevoegd aan de selectiemogelijkheid op verschillende formulieren in de website. 

Aanmeldingen voor theoriecursussen
Hufman biedt de mogelijkheid om een theoriecursus te volgen. De optimale voorbereiding op het examen. Aan de achterzijde van de website voert de klant beschikbare data en tijden in. Leerlingen kunnen vervolgens op de website eenvoudig een datum selecteren en direct afrekenen dankzij een koppeling met Sisow.

Praktijkexamens reserveren
De instructeurs van Hufman kunnen voor hun leerlingen praktijkexamens reserveren met hun eigen persoonlijke account in de website. Eenvoudig voor de instructeurs en alle reserveringen komen overzichtelijk binnen bij Hufman.

De tekst gaat verder onder de foto’s.

Het eindresultaat is een strakke en snelle website, zowel eenvoudig in gebruik voor bezoeker als de klant. Dat levert minder telefoontjes en emails op met vragen en alle aanmeldingen zijn eenvoudig te beheren. Klik op de knop hieronder om de website te bezoeken!

Footer bovenste rand

Meer klanten met de perfecte uitstraling voor jouw bedrijf?

Download onze inspiratiegids en ontdek het proces waarmee wij sinds 2010 al voor ruim 500 tevreden klanten een passende uitstraling hebben ontworpen.

  • Ontdek het belang van branding
  • Wat is de beste start van elk huisstijltraject?
  • Veel logo- en huisstijl voorbeelden
  • Diverse volledige klantcases

    Je zal in de toekomst enkele mails ontvangen van Logo4Life (zie onze privacyverklaring).