Huisstijl Opmeer & de Vries Uitvaartverzorging - door Logo4LifeVisitekaartjes Opmeer & de Vries Uitvaartverzorging - door Logo4Life

Huisstijl – Opmeer & de Vries Uitvaartverzorging

De eigenaar van Opmeer & de Vries Uitvaartverzorging benaderde ons om enkele huisstijlonderdelen vorm te geven. Een logo hadden ze al enige tijd en deze voldeed aan de wensen. Op basis daarvan mochten we dus aan de slag om het briefpapier en de visitekaartjes te ontwerpen.

Huisstijl

De kleuren van de huisstijl werden al redelijk bepaald door het logo dat er reeds was. De eigenaar vond het erg mooi als we de foto die op de achtergrond van de website gebruikt werd, konden verwerken op de visitekaartjes. Uiteraard kwam dit de herkenbaarheid enkel ten goede, dus wat ons betreft geen enkel probleem. De voor- en achterzijde van het kaartje zijn identiek, het geheel straalt rust uit en de pay-off maakt gelijk duidelijk wat je bij Opmeer & de Vries kan verwachten. Het briefpapier is eveneens erg rustig met het symbool op de achtergrond en aan de rechterzijde twee verticale strepen in de blauwtinten van de huisstijl.

Benieuwd wat wij voor u kunnen doen?
Contact

Vragen of interesse?

Bel 06 112 10 200 of email naar info@logo4life.nl.

Misschien is er nog iets voor u onduidelijk? Met vragen kunt u altijd bij ons terecht! Even bellen, mailen of chatten en wij vertellen precies hoe het zit!

Stuur een bericht


Naam
E-mailadres
Bericht
We gebruiken uw gegevens enkel om contact met u op te nemen (privacyverklaring)
Logo4Life
Hoefslag 41
5109TS 's Gravenmoer
KVK: 50650459
BTW: NL212468327B01