Het logo van Evi Procurement - door Logo4LifeHet logo van Evi Procurement op papier - door Logo4LifeDe huisstijl van Evi Procurement - door Logo4LifeDe visitekaartjes van Evi Procurement - door Logo4LifeHet CV van Evi Procurement - door Logo4LifeDe website van Evi Procurement - door Logo4Life

Logo, huisstijl & one-pager – Evi Procurement

Voor Esther van Iperen en haar bedrijf Evi Procurement maakte we een fris logo. Vervolgens zijn we aan de slag gegaan met de rest van haar huisstijl, een uniek CV en een one-page website.

Logo

Esther is met haar bedrijf werkzaam in het vakgebied inkoop. Ze is vakinhoudelijk erg sterk en combineert dit met een hoge mate van resultaatgerichtheid en overtuigingskracht. Ze wilde dan ook graag dat haar logo net zo krachtig naar voren kwam. Met een combinatie van oranje een geel hebben we een logo ontworpen dat erg herkenbaar is en kracht uitstraalt.

Huisstijl & CV

De kracht die haar logo uitstraalde moest ook terugkomen in de verschillende huisstijlelementen, zonder dat het te druk werd. Vervolgens mochten we ook aan de slag om een uniek CV te maken, dat ‘eruit zou springen’ tussen honderden anderen CV’s. Dat is zeker gelukt!

One-page website

Hoewel Esther in eerste instantie niet de vraag had neergelegd om ook een website te maken, raadde wij haar aan om toch iets aan haar online ‘vindbaarheid’ te doen. Met een strakke one-pager is ze online toch goed te vinden, maar is de investering van een volledige website niet nodig.

Benieuwd wat wij voor u kunnen doen?
Contact





Vragen of interesse?

Bel 06 112 10 200 of email naar info@logo4life.nl.

Misschien is er nog iets voor u onduidelijk? Met vragen kunt u altijd bij ons terecht! Even bellen, mailen of chatten en wij vertellen precies hoe het zit!

Stuur een bericht


Naam
E-mailadres
Bericht
We gebruiken uw gegevens enkel om contact met u op te nemen (privacyverklaring)
Logo4Life
Hoefslag 41
5109TS 's Gravenmoer
KVK: 50650459
BTW: NL212468327B01