Logo ontwerp voor Attitude Works - door Logo4LifeLogo ontwerp voor Attitude Works op papier - door Logo4LifeVisitekaartjes ontwerp voor Attitude Works - door Logo4LifeHuisstijl ontwerp voor Attitude Works - door Logo4Life

Logo & huisstijl ontwerp – Attitude Works

Attitude Works is een nieuw werving- en selectiebureau voor Hospitality en daarnaast wordt het de naam voor een vacaturesite voor Hospitality. Wij mochten aan de slag met het ontwerp van een logo en de bijbehorende huisstijl elementen.  Over het ontwerp had de klant geen hele specifieke ideeën, enkel een voorkeur voor blauwtinten en een strakke stijl.

Logo ontwerp

We presenteerde 4 strakke concepten met verschillende kleurtinten. Het eindresultaat was al erg goed in één van de concepten te herkennen. Met wat kleine aanpassingen en wat finetuning aan de kleuren waren we het al heel snel eens over een definitief ontwerp.

Huisstijl ontwerp

Het ontwerp van het logo sloot snel aan bij de wensen en bij het ontwerp van de huisstijl was dat niet anders. Voornamelijk de kleurbanden spraken de eigenaren van Attitude Works erg aan. Enkel de indeling van het visitekaartje had nog wat wijzigingen nodig, maar enkele revisies verder kwamen we tot een prachtig eindresultaat met een mooie quote onderaan het kaartje.

Benieuwd wat wij voor u kunnen doen?
Contact

Vragen of interesse?

Bel 06 112 10 200 of email naar info@logo4life.nl.

Misschien is er nog iets voor u onduidelijk? Met vragen kunt u altijd bij ons terecht! Even bellen, mailen of chatten en wij vertellen precies hoe het zit!

Stuur een bericht


Naam
E-mailadres
Bericht
We gebruiken uw gegevens enkel om contact met u op te nemen (privacyverklaring)
Logo4Life
Hoefslag 41
5109TS 's Gravenmoer
KVK: 50650459
BTW: NL212468327B01