Logo ontwerp Chellenge Consultancy - door Logo4LifeLogo ontwerp Chellenge Consultancy op papier - door Logo4LifeLogo & huisstijl ontwerp Chellenge Consultancy - door Logo4LifeVisitekaartjes ontwerp Chellenge Consultancy - door Logo4Life

Logo & huisstijl ontwerp – Chellenge Consultancy

Op verwijzing kwam de eigenaresse van Chellenge Consultancy bij ons terecht. We mochten aan de slag om een passend logo te ontwerpen voor haar nieuwe bedrijf en daarnaast enkele aansluitende huisstijlelementen.

Logo ontwerp

Chellenge Consultancy verricht advies-diensten op het gebied van het begeleiden van veranderingen. De eigenaresse had geen uitgesproken voorkeur voor kleuren of stijlen, maar een beetje opvallend mocht wel, zonder dat het aan zakelijkheid in zou boeten. Het eindresultaat is erg strak met een mooi kleurverloop van blauw naar groen in een ‘C’ die opgebouwd is uit driehoekjes. Er zit een klein kleurverschil in de letters van ‘Chellenge’ om de naam van de eigenaresse eruit te lichten (Ellen).

Huisstijl ontwerp

Een strak ontwerp voor het logo met een mooi kleurverloop. Dit verloop hebben we ook toegepast op de achterzijde van de visitekaartjes, met daarop ook de diensten van Chellenge opgesomd met 3 woorden. De andere zijde is vrij rustig met een dun lijntje aan de onderzijde met de twee uiterste kleuren uit het logo. Dit lijntje hebben we ook terug laten komen op het briefpapier, om het tot 1 mooi geheel te maken. Met een lichte druk hebben we op de achtergrond van het briefpapier de ‘C’ terug laten komen.

Benieuwd wat wij voor u kunnen doen?
Contact

Vragen of interesse?

Bel 06 112 10 200 of email naar info@logo4life.nl.

Misschien is er nog iets voor u onduidelijk? Met vragen kunt u altijd bij ons terecht! Even bellen, mailen of chatten en wij vertellen precies hoe het zit!

Stuur een bericht


Naam
E-mailadres
Bericht
We gebruiken uw gegevens enkel om contact met u op te nemen (privacyverklaring)
Logo4Life
Hoefslag 41
5109TS 's Gravenmoer
KVK: 50650459
BTW: NL212468327B01