Logo van Clifton Finance - door Logo4LifeLogo van Clifton Finance op papier - door Logo4LifeDe huisstijl van Clifton Finance - door Logo4LifeDe visitekaartjes van Clifton Finance - door Logo4Life

Logo & huisstijl – Clifton Finance

Voor Clifton Finance hebben we het logo en de aansluitende huisstijl ontworpen.

Logo

Maarten Vijverberg van Clifton Finance was op zoek naar een strak, professioneel en zakelijk logo. Maarten adviseert bij fusie- en overnameprocessen, daarnaast ondersteunt hij familiebedrijven bij verschillende specifieke trajecten. We hebben uiteindelijk gekozen voor een rustige donkergroene kleur voor het herkenbare ‘C’ icoon, gecombineerd met grijze tekst in een font dat net even anders.

Huisstijl

De uitstraling van het logo hebben we doorgezet in de huisstijl. Rustig, strak en professioneel, maar duidelijk herkenbaar als ‘Clifton Finance’. De donkergroene zijde van het visitekaartjes springt in het oog, met de URL van de website prominent in beeld. De andere zijde is rustiger, met de focus op de contactgegevens.

Benieuwd wat wij voor u kunnen doen?
Contact

Vragen of interesse?

Bel 06 112 10 200 of email naar info@logo4life.nl.

Misschien is er nog iets voor u onduidelijk? Met vragen kunt u altijd bij ons terecht! Even bellen, mailen of chatten en wij vertellen precies hoe het zit!

Stuur een bericht


Naam
E-mailadres
Bericht
We gebruiken uw gegevens enkel om contact met u op te nemen (privacyverklaring)
Logo4Life
Hoefslag 41
5109TS 's Gravenmoer
KVK: 50650459
BTW: NL212468327B01