Logo ontwerp voor Convez - door Logo4LifeLogo ontwerp voor Convez op papier - door Logo4LifeVisitekaartjes ontwerp voor Convez - door Logo4LifeHuisstijl ontwerp voor Convez - door Logo4Life

Logo & huisstijl ontwerp – Convez

Convez is een handelskantoor voor constructieve kunststofvezels. Deze worden gebruikt in beton. De doelgroep was dan ook redelijk vanzelfsprekend, bouwbedrijven die beton maken. Convez levert de vezels, maar geeft ook uitgebreid advies en ondersteuning. Ze waren op zoek naar een logo en een unieke en herkenbare huisstijl met een strakke en moderne look. De kleur blauw had de voorkeur.

Logo ontwerp

Met de wensen van de klant gingen we aan de slag met de eerste ontwerpen. Deze hebben we gebaseerd op een abstracte weergave van de vezels, de letter ‘C’ en andere verbeeldingen van een ‘krachtige contructie’. Uiteindelijk viel de keus op 1 van de abstracte iconen. Vervolgens hebben we nog enkele varianten gemaakt voor de verwerking van de ondertitel in het logo en zo kwamen we tot een mooi en krachtig eindresultaat.

Huisstijl ontwerp

De huisstijl moest absoluut niet te druk worden en een zakelijke en betrouwbare uitstraling hebben. Het briefpapier en de enveloppen heb een dun herkenbaar streepje aan de linkerzijde en in de rechteronderhoek hebben we het abstracte icoon geplaatst. Het ontwerp van de visitekaartjes sluit hier goed bij aan. De klant had nog enkele suggesties voor een aangepaste indeling van het kaartje en na deze verwerkt te hebben konden we de drukwerkbestanden opmaken met de juiste contactgegevens.

Op zoek naar een huisstijl voor uw bedrijf?
Huisstijl ontwerp

Vragen of interesse?

Bel 06 112 10 200 of email naar info@logo4life.nl.

Misschien is er nog iets voor u onduidelijk? Met vragen kunt u altijd bij ons terecht! Even bellen, mailen of chatten en wij vertellen precies hoe het zit!

Stuur een bericht


Naam
E-mailadres
Bericht
We gebruiken uw gegevens enkel om contact met u op te nemen (privacyverklaring)
Logo4Life
Hoefslag 41
5109TS 's Gravenmoer
KVK: 50650459
BTW: NL212468327B01