DK-leds logo ontwerp door Logo4LifeDK-leds logo ontwerp op papier door Logo4LifeDK-leds huisstijl ontwerp door Logo4LifeDK-leds visitekaartjes ontwerp door Logo4Life

Logo & huisstijl ontwerp – DK leds

Voor DK leds mochten wij aan de slag om een nieuw logo te ontwerpen met aansluitende huisstijl. Jong, hip en fris waren de woorden die de eigenaar beschreef om de nieuwe stijl te omschrijven.

Logo ontwerp

De huidige kleuren van het bedrijf waren groen en zwart en hoewel hier variaties in mochten zitten, viel de keuze toch op dezelfde kleurcombinatie. Het ontwerp is modern en hip met het kenmerkende font dat duidelijk anders is, maar toch goed leesbaar. Het blaadje in het lampje zijn een mooie verwijzing hetgeen waarvoor klanten bij DK leds terecht kunnen.

Huisstijl ontwerp

Na een geslaagd logo ontwerp, konden we door met het ontwerpen van de huisstijl. Het resultaat is overwegend rustig met op elke uiting een ledjes-patroon. Het kleurenpalet in combinatie met het herkenbare patroon, maken de huisstijl tot één geheel.

Benieuwd wat wij voor u kunnen doen?
Contact

Vragen of interesse?

Bel 06 112 10 200 of email naar info@logo4life.nl.

Misschien is er nog iets voor u onduidelijk? Met vragen kunt u altijd bij ons terecht! Even bellen, mailen of chatten en wij vertellen precies hoe het zit!

Stuur een bericht


Naam
E-mailadres
Bericht
We gebruiken uw gegevens enkel om contact met u op te nemen (privacyverklaring)
Logo4Life
Hoefslag 41
5109TS 's Gravenmoer
KVK: 50650459
BTW: NL212468327B01