Logo ontwerp Eenvoud Organizing - door Logo4Life

Logo ontwerp Eenvoud Organizing op papier - door Logo4LifeVisitekaartjes ontwerp Eenvoud Organizing - door Logo4LifeHuisstijl ontwerp Eenvoud Organizing - door Logo4Life

Logo & huisstijl ontwerp – Eenvoud Organizing

De eigenaresse van Eenvoud Organizing is een professional organizer en helpt anderen om de basisorganisatie thuis op orde te krijgen. Ze was erg tevreden over de kleurstelling van haar huidige website en wilde dit graag terug zien in de ontwerpen. Wij gingen aan de slag met haar logo en huisstijl!

Logo ontwerp

Het bleek een uitdaging de specifieke dienstverlening van eenvoud organizing vast te leggen in een simpel ‘beeld’. De eerste ontwerpen sloten niet direct aan. Met een extra stukje feedback van de opdrachtgeefster enkele nieuwe concepten vormgegeven en daar zat het eindresultaat direct tussen. Zowel de simpele vorm als het strakke en duidelijke lettertype spraken de eigenaresse ontzettend aan. De kleuren lagen al vast, dus het ontwerp van het logo was direct afgerond!

Huisstijl ontwerp

Na het logo succesvol afgerond te hebben, zijn we aan de slag gegaan met het ontwerp van de huisstijl. Om zo goed mogelijk aan te sluiten bij het logo, kozen we voor een simpele maar stijlvolle verwerking van de kleuren en het beeldmerk. Opnieuw zaten we vrij snel op één lijn met de opdrachtgeefster. Briefpapier en envelop waren direct in orde. Enkel een kleine aanpassing in de plaatsing van de tekst op het visitekaartje en de drukwerkbestanden konden opgemaakt worden.

Benieuwd wat wij voor u kunnen doen?
Contact

Vragen of interesse?

Bel 06 112 10 200 of email naar info@logo4life.nl.

Misschien is er nog iets voor u onduidelijk? Met vragen kunt u altijd bij ons terecht! Even bellen, mailen of chatten en wij vertellen precies hoe het zit!

Stuur een bericht


Naam
E-mailadres
Bericht
We gebruiken uw gegevens enkel om contact met u op te nemen (privacyverklaring)
Logo4Life
Hoefslag 41
5109TS 's Gravenmoer
KVK: 50650459
BTW: NL212468327B01