GB Hair and Makeup Logo ontwerp - door Logo4LifeGB Hair and Makeup Logo ontwerp op papier - door Logo4LifeGB Hair and Makeup Visitekaartjes ontwerp - door Logo4LifeGB Hair and Makeup Huisstijl ontwerp - door Logo4Life

Logo & huisstijl ontwerp – GB Hair and Makeup

Na een prettig telefoongesprek vertrouwde de eigenaresse van GB Hair and Makeup de ontwikkeling van haar logo en huisstijl toe aan ons. Het eindresultaat is erg strak en vooral stijlvol.

Logo ontwerp

Het logo voor het nieuwe bedrijf GB Hair and Makup moest vooral stijlvol zijn en klasse uitstralen. De ‘G’ en de ‘B’ zijn de initialen van de eigenaresse en daarom besloten we aan de slag te gaan met handgeschreven letters. Bij onze eerste voorstellen zat een ontwerp dat de eigenaresse aansprak en met nog enkele wijzigingen kwamen we tot een prachtig resultaat.

Huisstijl ontwerp

Na een geslaagd ontwerp voor het logo, mochten we aan de slag met het briefpapier, de enveloppen en de visitekaartjes. Het logo staat centraal aan de voorzijde van het kaartje op een witte achtergrond, de andere zijde heeft een speelse tweedeling met aan de rechterzijde een QR code. Over de scheidingslijn van het witte en het zwarte vlak loopt de URL van de website.

Benieuwd wat wij voor u kunnen doen?
Contact

Vragen of interesse?

Bel 06 112 10 200 of email naar info@logo4life.nl.

Misschien is er nog iets voor u onduidelijk? Met vragen kunt u altijd bij ons terecht! Even bellen, mailen of chatten en wij vertellen precies hoe het zit!

Stuur een bericht


Naam
E-mailadres
Bericht
We gebruiken uw gegevens enkel om contact met u op te nemen (privacyverklaring)
Logo4Life
Hoefslag 41
5109TS 's Gravenmoer
KVK: 50650459
BTW: NL212468327B01