Logo ontwerp Grooney Pyro Effects - door Logo4LifeLogo ontwerp van Grooney Pyro Effects op papier - door Logo4LifeVisitekaartjes van Grooney Pyro Effects - door Logo4LifeHuisstijl ontwerp van Grooney Pyro Effects - door Logo4Life

Logo & huisstijl ontwerp – Grooney Pyro Effects

Voor Grooney Pyro Effects mochten we aan de slag om een stijlvol en strak logo te ontwerpen en eveneens een bijpassende huisstijl.

Logo

Grooney Pyro Effects verzorgt vuurwerk, pyrotechnics en special FX bij evenementen en concerten. De eigenaar wilde graag een strak logo dat de mensen zouden onthouden en herkennen. Het eindresultaat is een krachtig en stoer ontwerp met een herkenbaar icoon, vormgegeven door de ‘G’ te combineren met ‘FX’. Na even twijfelen kwamen we uit op een mooie combinatie van oranje en donkergrijs.

Huisstijl

De kracht en herkenbaarheid van het logo, moest uiteraard ook vastgelegd worden in alle huisstijl elementen. De visitekaartjes zijn ontzettend herkenbaar door op de ene zijde oranje te gebruiken en op de andere zijde donkergrijs. Op het briefpapier staat op de achtergrond een lichte druk van het ‘FX’ logo en hebben we aan de zijkant een oranje streep opgenomen, om de herkenbaarheid te bevorderen.

Benieuwd wat wij voor u kunnen doen?
Contact

Vragen of interesse?

Bel 06 112 10 200 of email naar info@logo4life.nl.

Misschien is er nog iets voor u onduidelijk? Met vragen kunt u altijd bij ons terecht! Even bellen, mailen of chatten en wij vertellen precies hoe het zit!

Stuur een bericht


Naam
E-mailadres
Bericht
We gebruiken uw gegevens enkel om contact met u op te nemen (privacyverklaring)
Logo4Life
Hoefslag 41
5109TS 's Gravenmoer
KVK: 50650459
BTW: NL212468327B01