Logo Hagen - door Logo4LifeLogo van Hagen op papier - door Logo4LifeVisitekaartjes van Hagen - door Logo4LifeHuisstijl van Hagen - door Logo4Life

Logo & huisstijl ontwerp – Hagen

Voor Hagen Fiscale en Juridische strategie ontwikkelde we een zakelijk logo. Vervolgens ontworpen we ook het briefpapier, de visitekaartjes en een envelop.

Logo ontwerp

Het logo van Hagen moest eerlijkheid, transparantie en duidelijkheid uitstralen. Het is een zakelijk ontwerp geworden in een frisse kleur. De ‘H’ van hagen staat in een schild in de vorm van een tulp, een leuke referentie naar de ‘bollenstreek’ waarin Hagen opereert.

Huisstijl

Bij een strak logo hoort een minstens net zo strak ontwerp voor de huisstijl. Het briefpapier is ontworpen om de focus op de tekst te leggen, maar de blauwe rand aan de bovenzijde en de lichte druk van het schild op de achtergrond laten duidelijk zien dat het een Hagen document is. Het visitekaartje springt er met de fel blauwe zijde tussenuit en de andere zijde met de algemene informatie is juist wat rustiger en sluit met de lichte druk van het schild mooi aan bij het briefpapier.

Benieuwd wat wij voor u kunnen doen?
Contact

Vragen of interesse?

Bel 06 112 10 200 of email naar info@logo4life.nl.

Misschien is er nog iets voor u onduidelijk? Met vragen kunt u altijd bij ons terecht! Even bellen, mailen of chatten en wij vertellen precies hoe het zit!

Stuur een bericht


Naam
E-mailadres
Bericht
We gebruiken uw gegevens enkel om contact met u op te nemen (privacyverklaring)
Logo4Life
Hoefslag 41
5109TS 's Gravenmoer
KVK: 50650459
BTW: NL212468327B01