Logo ontwerp Legalz - door Logo4LifeLogo ontwerp Legalz op papier - door Logo4LifeVisitekaartjes van Legalz - door Logo4LifeHuisstijl ontwerp va Legalz - door Logo4Life

Logo & huisstijl ontwerp – Legalz

Voor advocatenkantoor Legalz mochten we aan de slag om een logo te ontwerpen met bijpassende visitekaartjes en briefpapier.

Logo

De eigenaar van Legalz was al eerder bij ons geweest om een logo en huisstijl te laten ontwerpen voor zijn advocatenkantoor. Nu hij zijn naam ging veranderen wilde hij graag een nieuw ontwerp, maar met dezelfde kleuren. Hij wilde graag een duidelijk font om eventuele verwarring over de schrijfwijze te voorkomen. Het is en blijft een advocatenkantoor, dus we hadden enkele strakke en zakelijk ontwerpen gemaakt. Het eindresultaat heeft een duidelijk font met een futuristisch tintje, zodat het goed past bij de branche waarin Legalz voornamelijk actief is.

Huisstijl ontwerp

Na een geslaagd ontwerp voor het logo van Legalz mochten we aan de slag met de visitekaartjes en het briefpapier. Op de ene zijde van het kaartje staan alle gegevens opgenomen met een herkenbaar rood randje aan de rechterkant en het logo 90 graden gedraaid aan de linkerkant. Op de andere zijde hebben we op speelse wijze de URL van de website opgenomen. Het briefpapier is rustig met slechts een rode rand aan de rechterzijde en het logo bovenaan, in het midden uitgelijnd. De eigenaar van Legalz wilde graag alle vrijheid om de gegevens zelf aan te passen en in te delen, dus deze staan niet vermeld.

Benieuwd wat wij voor u kunnen doen?
Contact

Vragen of interesse?

Bel 06 112 10 200 of email naar info@logo4life.nl.

Misschien is er nog iets voor u onduidelijk? Met vragen kunt u altijd bij ons terecht! Even bellen, mailen of chatten en wij vertellen precies hoe het zit!

Stuur een bericht


Naam
E-mailadres
Bericht
We gebruiken uw gegevens enkel om contact met u op te nemen (privacyverklaring)
Logo4Life
Hoefslag 41
5109TS 's Gravenmoer
KVK: 50650459
BTW: NL212468327B01