Logo ontwerp M2Software - door Logo4LifeLogo ontwerp M2Software op papier - door Logo4LifeVisitekaartjes ontwerp M2Software - door Logo4LifeHuisstijl ontwerp M2Software - door Logo4Life

Logo & huisstijl ontwerp – M2Software

De eigenaar van M2Software benaderde ons, omdat hij op zoek was naar een partij die het logo en de huisstijl van zijn nieuw te starten bedrijf kon vormgeven. Vanzelfsprekend hielpen wij hem graag!

Logo ontwerp

Na een korte briefing werd duidelijk dat de eigenaar op zoek was naar een strak en niet te complex logo. Ons portfolio sprak hem op dat punt erg aan. Bij de eerste concepten zat eigenlijk direct al het eindresultaat, het werd de samenvoeging van twee verschillende logo’s. De kleuren en de bracket van het ene concept en het icoon van het andere concept. Na wat finetuning van de plaatsing van het icoon de bracket, konden we aan de slag met de huisstijl.

Huisstijl ontwerp

De kleuren van het logo hebben we vanzelfsprekend doorgetrokken naar de huisstijl. De zijde van het visitekaartje met de gegevens is herkenbaar uitgevoerd met blauw en de andere zijde in donkergrijs met een lichte opdruk van een stukje .NET code. Een mooi detail dat een link legt naar de activiteiten van M2Software. Het briefpapier sluit aan bij het visitekaartje met een herkenbare blauw streep aan de rechterzijde.

Benieuwd wat wij voor u kunnen doen?
Contact

Vragen of interesse?

Bel 06 112 10 200 of email naar info@logo4life.nl.

Misschien is er nog iets voor u onduidelijk? Met vragen kunt u altijd bij ons terecht! Even bellen, mailen of chatten en wij vertellen precies hoe het zit!

Stuur een bericht


Naam
E-mailadres
Bericht
We gebruiken uw gegevens enkel om contact met u op te nemen (privacyverklaring)
Logo4Life
Hoefslag 41
5109TS 's Gravenmoer
KVK: 50650459
BTW: NL212468327B01