Logo ontwerp Man4IT - door Logo4LifeLogo ontwerp op papier Man4IT - door Logo4LifeVisitekaartjes ontwerp Man4IT - door Logo4LifeHuisstijl ontwerp Man4IT - door Logo4Life

Logo & huisstijl ontwerp – Man4IT

De eigenaar van eenmanszaak Man4IT kwam bij ons om zijn nieuwe bedrijf een visuele identiteit te geven. We gaven vorm aan zijn logo en gingen aan de slag met een aansluitende huisstijl.

Logo ontwerp

De eigenaar van Man4It was op zoek naar een strak en modern logo dat goed pastte bij zijn werkzaamheden binnen de IT. We hebben een futuristisch font gecombineerd met een herkenbaar abstract patroon van vierkanten. Na enkele voorstellen voor de kleurstelling zijn we uiteindelijk uitgekomen op een blauwtint, gecombineerd met lichtgrijs. De blokken hebben allemaal dezelfde kleur blauw, met een verschillend transparantieniveau.

Huisstijl ontwerp

Nadat we het ontwerp voor het logo afgerond hadden, mochten we aan de slag met de huisstijl van Man4IT. We hebben de achterkant van het visitekaartje de herkenbare kleur blauw gegeven en in een lichte druk het blokkenpatroon verwerkt. De transparantieniveaus komen overeen met die van het originele logo. De andere zijde is vrij rustig met de naam van eigenaar in een blauwe balk om het geheel te breken. Erboven staat het logo en eronder de contactgegevens. Het briefpapier is vrij rustig met de contactgegevens in de rechterbovenhoek en de bankgegevens in de linker onderhoek. Opnieuw in de rechter onderhoek het herkenbare blokkenpatroon in een lichte druk, zoals op de achterzijde van het visitekaartje.

Benieuwd wat wij voor u kunnen doen?
Contact

Vragen of interesse?

Bel 06 112 10 200 of email naar info@logo4life.nl.

Misschien is er nog iets voor u onduidelijk? Met vragen kunt u altijd bij ons terecht! Even bellen, mailen of chatten en wij vertellen precies hoe het zit!

Stuur een bericht


Naam
E-mailadres
Bericht
We gebruiken uw gegevens enkel om contact met u op te nemen (privacyverklaring)
Logo4Life
Hoefslag 41
5109TS 's Gravenmoer
KVK: 50650459
BTW: NL212468327B01