Logo ontwerp Nijhout Executive Search - door Logo4Life Logo ontwerp op papier Nijhout Executive Search - door Logo4LifeHuisstijl ontwerp Nijhout Executive Search - door Logo4LifeVisitekaartjes ontwerp Nijhout Executive Search - door Logo4Life

Logo & huisstijl ontwerp – Nijhout Executive Search

De eigenaresse van Nijhout Executive Search benaderde ons om voor haar nieuwe bedrijf een logo te ontwerpen en vervolgens ook haar visitekaartjes, enveloppen en briefpapier vorm te geven.

Logo ontwerp

Executive Search is een erg zakelijke branche. De eigenaresse wilde echter graag een logo dat wat speelser was. Iets anders dan ‘gebruikelijk’ in deze sector. De combinatie van paars en oranje vraagt gelijk de aandacht waar veel concurrenten werken met donkere kleuren of grijstinten. Geen statig font, maar wel strak en duidelijk te lezen. De combinatie van de crosshair en het vergrootglas zijn samen een uitstekende visualisatie van het vak ‘executive search’.

Huisstijl ontwerp

Nadat we zeer snel tot een prachtig eindresultaat voor het logo gekomen waren, mochten we door met de huisstijl. Ook hier hebben we het speelse karakter doorgetrokken, zonder de professionaliteit te verliezen. De achterzijde van het visitekaartje heeft het herkenbare icoon als donkere druk op het oranje. Op de voorzijde staan de contactgegevens in paarse balkjes en staat het logo speels op zijn kant. Het briefpapier is vooral vrij rustig met een oranje balk aan de onderzijde en in de rechter onderhoek het herkenbare icoon.

Benieuwd wat wij voor u kunnen doen?
Contact

Vragen of interesse?

Bel 06 112 10 200 of email naar info@logo4life.nl.

Misschien is er nog iets voor u onduidelijk? Met vragen kunt u altijd bij ons terecht! Even bellen, mailen of chatten en wij vertellen precies hoe het zit!

Stuur een bericht


Naam
E-mailadres
Bericht
We gebruiken uw gegevens enkel om contact met u op te nemen (privacyverklaring)
Logo4Life
Hoefslag 41
5109TS 's Gravenmoer
KVK: 50650459
BTW: NL212468327B01