Logo ontwerp Opheon - door Logo4LifeLogo ontwerp van Opheon op papier - door Logo4LifeVisitekaartjes ontwerp voor Opheon - door Logo4LifeHuisstijl ontwerp voor Opheon - door Logo4Life

Logo & huisstijl ontwerp – Opheon

Voor Opheon uit Breda mochten we aan de slag om een ontwerp te maken voor het logo en de huisstijl. Later mochten we ook aan de slag om een WordPress template te ontwikkelen in lijn met de nieuwe huisstijl.

Logo ontwerp

De eigenaar van Opheon wilde graag een 3D object in het logo verwerken. We zijn gaan tekenen en na het nodige overleg kwam daar een object uit. Na een specifieke kijkhoek overeen te zijn gekomen, hebben we het object op verschillende manieren ingekleurd. Het eindresultaat heeft heldere blauwe kleur met een feller rood.

Huisstijl ontwerp

Toen het ontwerp van het logo volledig naar wens was, zijn we aan de slag gegaan met het ontwerp van de huisstijl. Deze is vrij rustig maar de twee-kleurige rand aan de linkerzijde van het briefpapier en de voorkant van het visitekaartje maken het erg herkenbaar. Het 3D object hebben we op alle huisstijlelementen met een hele lichte druk herhaald in de onderste linkerhoek. De achterzijde van het visitekaartje laat een uitsnede van het 3D object zien met daarop de website url.

Benieuwd wat wij voor u kunnen doen?
Contact

Vragen of interesse?

Bel 06 112 10 200 of email naar info@logo4life.nl.

Misschien is er nog iets voor u onduidelijk? Met vragen kunt u altijd bij ons terecht! Even bellen, mailen of chatten en wij vertellen precies hoe het zit!

Stuur een bericht


Naam
E-mailadres
Bericht
We gebruiken uw gegevens enkel om contact met u op te nemen (privacyverklaring)
Logo4Life
Hoefslag 41
5109TS 's Gravenmoer
KVK: 50650459
BTW: NL212468327B01