Logo van Optima Data - door Logo4Life Logo van Optima Data op papier - door Logo4LifeHuisstijl ontwerp van Optima Data - door Logo4LifeVisitekaartjes ontwerp van Optima Data - door Logo4Life

Logo & huisstijl ontwerp – Optima Data

Optima Data is een fris en nieuw bedrijf dat op zoek was naar een professionele uitstraling, zonder dat ze daar in de opstartfase direct al een enorm grote investering voor hoefde te doen. Er was ook enige haast mee gemoeid, want de eerste presentatie moest al snel weggestuurd kunnen worden.

Logo ontwerp

De klant had een duidelijk slidedeck beschikbaar met de nodige achtergrondinformatie over Optima Data. Ze waren op zoek naar een stoere en professionele uitstraling die duidelijk maakt dat er de nodige expertise en kennis aanwezig is. Wij gingen aan de slag en de klant was positief verrast door de eerste ronde concepten. Met slechts kleine aanpassingen aan het ontwerp en de kleur, kwamen we al snel tot een strak eindresultaat met mooie krachtige kleuren.

Huisstijl ontwerp

De volgende stap was het ontwerp van de Powerpoint slidedeck, want de eerste presentatie kwam al snel dichterbij. Op basis van het logo maakt we een ontwerp voor verschillende titelslides, een inhoudsopgave en contentslides. De klant was direct tevreden en ging ermee aan het werk. Wij gingen vervolgens aan de slag met de visitekaartjes en het briefpapier. Natuurlijk baseerde we het ontwerp weer op de reeds vormgegeven Powerpoint slidedeck. Met slechts enkele kleine aanpassingen van het visitekaartjes was de klant weer snel tevreden. We sloten tenslotte af met het vormgeven van een persoonlijke HTML-signature voor iedere mederwerker met verwerking van foto, logo en social icoontjes.

Interesse in een huisstijl voor uw bedrijf?
Huisstijl ontwerp

Vragen of interesse?

Bel 06 112 10 200 of email naar info@logo4life.nl.

Misschien is er nog iets voor u onduidelijk? Met vragen kunt u altijd bij ons terecht! Even bellen, mailen of chatten en wij vertellen precies hoe het zit!

Stuur een bericht


Naam
E-mailadres
Bericht
We gebruiken uw gegevens enkel om contact met u op te nemen (privacyverklaring)
Logo4Life
Hoefslag 41
5109TS 's Gravenmoer
KVK: 50650459
BTW: NL212468327B01