phea1Logo ontwerp Advocatenkantoor Phea op papier - door Logo4LifeVisitekaartjes ontwerp Advocatenkantoor Phea - door Logo4LifeHuisstijl ontwerp Advocatenkantoor Phea - door Logo4Life

Logo & huisstijl ontwerp – Phea advocatenkantoor

Voor de nieuwe praktijk Phea advocatenkantoor mochten we een logo ontwerpen en de bijpassende huisstijlelementen.

Logo ontwerp

De mede-eigenaresse van Phea advocatenkantoor had zelf een schets gemaakt van wat ze voor zich zag. Een schild met daarop een weegschaal afgebeeld. We maakte op basis van deze schets een aantal verschillende concepten. We kwamen zeer snel tot een strak eindresultaat met een frisse kleurstelling.

Huisstijl ontwerp

De visitekaartjes en het briefpapier van Phea Advocatenkantoor zijn ontzettend herkenbaar door het consistente kleurgebruik van blauw en groen. Op de achterzijde het icoon dat een mooie scheiding maakt tussen het blauwe en het groene vlak. Aan de voorzijde zowel de algemene als de persoonlijke contactgegevens. Het briefpapier is erg rustig met aan de onderzijde een disclaimer opgenomen en de contactgegevens onder elkaar in de rechterbovenhoek.

Benieuwd wat wij voor u kunnen doen?
Contact

Vragen of interesse?

Bel 06 112 10 200 of email naar info@logo4life.nl.

Misschien is er nog iets voor u onduidelijk? Met vragen kunt u altijd bij ons terecht! Even bellen, mailen of chatten en wij vertellen precies hoe het zit!

Stuur een bericht


Naam
E-mailadres
Bericht
We gebruiken uw gegevens enkel om contact met u op te nemen (privacyverklaring)
Logo4Life
Hoefslag 41
5109TS 's Gravenmoer
KVK: 50650459
BTW: NL212468327B01