rudyklaassenlogo-websitevisitekaartjes-websitehuisstijl-website

Logo & huisstijl ontwerp – Rudy Klaassen

Rudy Klaassen kwam bij Logo4Life om zijn bedrijf een nieuwe uitstraling te geven. Hij had erg duidelijk wat hij wilde uitstralen en communiceren naar zijn klanten toe, aan ons de taak dit te verwerken in zijn logo en zijn huisstijl ontwerp.

Logo ontwerp

Rudy Klaassen helpt bewoners om een wijk klimaatbestendig te maken. ‘Wordt toekomstbehendig’ is zijn leus. Hij helpt om duurzaam te innoveren. Zijn logo moest dus een stukje innovatie uitstralen en ook het circulaire proces moest erin terugkomen. Dit proces bestaat uit de stappen dromen, denken, doen en groeien. We hebben dit alles terug laten komen in een fris en strak icoon en hebben dit centraal geplaatst in het logo. De blauwe kleuren vertegenwoordigen de ‘blue economy’, gecombineerd met groene details.

Huisstijl ontwerp

Nadat we erin geslaagd waren de boodschappen van Rudy Klaassen te verwerken in zijn logo, gingen we aan de slag met de huisstijl. De frisse kleuren hebben we uiteraard overal terug laten komen. We hebben ervoor gekozen dit te doen middels een herkenbare balk aan de onderzijde met de kleuren in de juiste verhoudingen, zoals ook opgenomen in het logo. Op de ene zijde van het visitekaartje hebben we de gegevens geplaatst met onder het logo een krachtige pay-off. De andere zijde hebben we gebruikt voor de leus van Rudy en een speels linkje naar zijn gratis tips.

Benieuwd wat wij voor u kunnen doen?
Contact

Vragen of interesse?

Bel 06 112 10 200 of email naar info@logo4life.nl.

Misschien is er nog iets voor u onduidelijk? Met vragen kunt u altijd bij ons terecht! Even bellen, mailen of chatten en wij vertellen precies hoe het zit!

Stuur een bericht


Naam
E-mailadres
Bericht
We gebruiken uw gegevens enkel om contact met u op te nemen (privacyverklaring)
Logo4Life
Hoefslag 41
5109TS 's Gravenmoer
KVK: 50650459
BTW: NL212468327B01