Logo Som Makelaars - door Logo4LifeLogo van Som Makelaars op papier - door Logo4LifeVisitekaartjes van Som Makelaars - door Logo4LifeHuisstijl van Som Makelaars - door Logo4Life

Logo & huisstijl ontwerp – Som Makelaars

Voor Som Makelaars hebben we een strak en herkenbaar logo ontworpen. Vervolgens gingen we aan de slag met de huisstijl. Later maakte we zelfs nog een ontwerp voor een ‘te koop’ bord!

Logo

Som Makelaars benaderde ons om een logo en een huisstijl te ontwikkelen. Ze hadden zelf al een schets gemaakt voor het logo. De uitwerking van die schets bleek uiteindelijk niet precies wat ze zochten, maar tussen 1 van de door ons voorgestelde alternatieven zat wel iets. Na enkele correctierondes, waarvan het grootste deel nog enkel om de kleur ging, kwamen we uit op een strak resultaat met een combinatie van twee mooie tinten blauw.

Huisstijl

De herkenbaarheid van het logo moest natuurlijk ook terugkomen op de overige communicatiemiddelen van Som Makelaars. Het briefpapier is rustig met het herkenbare icoon rechts onderin de hoek geplaatst. Het visitekaartje is verticaal ontworpen en bevat aan de ene zijde alle contactgegevens en de andere zijde het herkenbare icoon met de felblauwe kleur.

Later maakte we voor Som Makelaars ook nog een ‘te koop’ bord!

Benieuwd wat wij voor u kunnen doen?
Contact

Vragen of interesse?

Bel 06 112 10 200 of email naar info@logo4life.nl.

Misschien is er nog iets voor u onduidelijk? Met vragen kunt u altijd bij ons terecht! Even bellen, mailen of chatten en wij vertellen precies hoe het zit!

Stuur een bericht


Naam
E-mailadres
Bericht
We gebruiken uw gegevens enkel om contact met u op te nemen (privacyverklaring)
Logo4Life
Hoefslag 41
5109TS 's Gravenmoer
KVK: 50650459
BTW: NL212468327B01