Logo Westendorp van Bruggen - door Logo4LifeLogo Westendorp van Bruggen op papier - door Logo4LifeVisitekaartjes Westendorp van Bruggen - door Logo4LifeHuisstijl Westendorp van Bruggen - door Logo4Life

Logo & Huisstijl – Westendorp van Bruggen

We kregen de kans om voor Westendorp van Bruggen een logo te ontwerpen en tevens een bijpassende huisstijl.

Logo

Westendorp van Bruggen wordt het eerste exclusieve management kantoor voor dansers in Nederland. Het logo moest een duidelijke professionaliteit uitstralen, maar toch ook weer niet te stijf zijn. Uiteindelijk is het een vrij zakelijk eindresultaat geworden met de ‘van’ speels op zijn kant tussen de achternamen. De keuze voor een felle kleur paars, maar het logo sprekender en herkenbaar.

Huisstijl

De eisen die waren neergelegd voor het logo, waren voor de huisstijl niet anders. Het moest boven alles professionaliteit uitstralen, maar opnieuw niet te zakelijk of stijf zijn. De ene zijde van het kaartje is volledig paars, met het logo in een witte druk. De andere zijde is wat rustiger met de contactgegevens en de originele versie van het logo op zijn kant. Het briefpapier is vrij rustig, met het logo in een lichte druk op zijn kant een paarse lijn aan de rechter zijde.

Benieuwd wat wij voor u kunnen doen?
Contact

Vragen of interesse?

Bel 06 112 10 200 of email naar info@logo4life.nl.

Misschien is er nog iets voor u onduidelijk? Met vragen kunt u altijd bij ons terecht! Even bellen, mailen of chatten en wij vertellen precies hoe het zit!

Stuur een bericht


Naam
E-mailadres
Bericht
We gebruiken uw gegevens enkel om contact met u op te nemen (privacyverklaring)
Logo4Life
Hoefslag 41
5109TS 's Gravenmoer
KVK: 50650459
BTW: NL212468327B01