Logo ontwerp WS internet services - door Logo4LifeLogo ontwerp WS internet services op papier - door Logo4LifeVisitekaartjes ontwerp WS internet services - door Logo4LifeHuisstijl ontwerp WS internet services - door Logo4Life

Logo & huisstijl ontwerp – WS Internet Services

Na een eerdere prettig samenwerking, mochten we voor WS Internet Services een nieuw logo ontwerpen en vervolgens mochten we ook een voorstel doen voor het briefpapier en de visitekaartjes.

Logo ontwerp

Het logo van WS Internet Services moest herkenbaar zijn, modern en strak en het liefst een kleine referenties naar de diensten. Een vrij herkenbaar en terugkerend eisenpatroon. Tussen de eerste voorstellen zat direct een concept dat de eigenaar van WS Internet Services aansprak. Zowel qua kleuren als ontwerp had het precies de juiste uitstraling.

Huisstijl ontwerp

Nadat we binnen no-time een juist ontwerp hadden voor het nieuwe logo van WS Internet Services, mochten we aan de slag me het ontwerp van de huisstijl. Het visitekaartjes heeft aan de ene zijde enkel het logo met een herkenbare oranje/grijze rand. De andere zijde is volledig oranje met de gegevens op de voorgrond en op de achtergrond een lichte druk van het herkenbare ‘WS’ icoon. Het briefpapier heeft dezelfde herkenbare grijs/oranje rand aan de linkerzijde en rechts onderin de hoek komt het icoon weer terug. De gegevens zijn verdeeld over de onderzijde van het papier.

Benieuwd wat wij voor u kunnen doen?
Contact

Vragen of interesse?

Bel 06 112 10 200 of email naar info@logo4life.nl.

Misschien is er nog iets voor u onduidelijk? Met vragen kunt u altijd bij ons terecht! Even bellen, mailen of chatten en wij vertellen precies hoe het zit!

Stuur een bericht


Naam
E-mailadres
Bericht
We gebruiken uw gegevens enkel om contact met u op te nemen (privacyverklaring)
Logo4Life
Hoefslag 41
5109TS 's Gravenmoer
KVK: 50650459
BTW: NL212468327B01