Logo Orthowest - door Logo4LifeLogo Orthowest op papier - door Logo4LifeVisitekaartjes Orthowest - door Logo4LifeHuisstijl Orthowest - door Logo4Life

Logo & huisstijl – Orthowest

Van Janine van der Westen, eigenaresse van Orthowest, kregen we de kans om een mooi nieuw logo te ontwikkelen en daarbij enkele aansluitende huisstijlonderdelen te ontwerpen.

Logo

Orthowest behandelt gedragsproblemen bij kinderen en ondersteunt en adviseert voornamelijk ouders. Het logo mocht speels zijn, maar het moest zeker niet kinderachtig worden. Een toekomstige stap richting volwassenen moest goed mogelijk zijn met hetzelfde logo. Met die input zijn we aan de slag gegaan en uiteindelijk hebben we een strak en kleurrijk eindresultaat. De haden zijn een mooie subtiele referentie naar wat Janine doet.

Huisstijl

Voor de huisstijl van Janine hebben we zoals altijd mooi aangesloten bij de stijl van het logo. Het oranje kleurvlak van het logo hebben we aan de ene zijde van het visitekaartje mooi terug laten komen en de ander zijde is neutraal met een duidelijk overzicht van de contactgegevens. Op het briefpapier hebben we het logo rechts geplaatst met aan de linkerzijde een klein oranje vlak, zoals op het visitekaartje. De handjes rechts onderin maken het geheel weer erg herkenbaar.

Benieuwd wat wij voor u kunnen doen?
Contact

Vragen of interesse?

Bel 06 112 10 200 of email naar info@logo4life.nl.

Misschien is er nog iets voor u onduidelijk? Met vragen kunt u altijd bij ons terecht! Even bellen, mailen of chatten en wij vertellen precies hoe het zit!

Stuur een bericht


Naam
E-mailadres
Bericht
We gebruiken uw gegevens enkel om contact met u op te nemen (privacyverklaring)
Logo4Life
Hoefslag 41
5109TS 's Gravenmoer
KVK: 50650459
BTW: NL212468327B01