Logo van P&O Service Noord Nederland - door Logo4LifeLogo van P&O Service Noord Nederland op papier - door Logo4LifeDe visitekaartjes van P&O Service Noord Nederland - door Logo4LifeDe huisstijl van P&O Service Noord Nederland - door Logo4Life

Logo & huisstijl ontwerp – P&O Service Noord-Nederland

Van de eigenaresse van P&O Service Noord-Nederland kregen we de opdracht een mooi logo te ontwerpen dat goed aansloot bij haar wensen en daarnaast enkele huisstijlonderdelen vorm te geven.

Logo

De eigenaresse had al enkele ideeën over haar logo. De woorden ‘toegankelijkheid’ en ‘laagdrempeligheid’ kwamen voorbij en ze had een ‘Infinity’ teken gevonden dat in haar geval voor ‘continuïteit’ stond. Met die input zijn we aan de slag gegaan met verschillende concepten. Het eindresultaat is een strakke en moderne interpretatie van dat teken, gecombineerd met een wat klassieker font.

Huisstijl

We hebben de huisstijl van P&O Service Noord Nederland rustig vormgegeven. Zowel op het visitekaartje als op het briefpapier ligt de nadruk op de content en niet zozeer op het ontwerp. Desondanks zijn de huisstijlonderdelen erg herkenbaar door overal gebruik te maken van de drie dunne gebogen lijnen, die uitstekend passen bij het logo ontwerp.

Benieuwd wat wij voor u kunnen doen?
Contact

Vragen of interesse?

Bel 06 112 10 200 of email naar info@logo4life.nl.

Misschien is er nog iets voor u onduidelijk? Met vragen kunt u altijd bij ons terecht! Even bellen, mailen of chatten en wij vertellen precies hoe het zit!

Stuur een bericht


Naam
E-mailadres
Bericht
We gebruiken uw gegevens enkel om contact met u op te nemen (privacyverklaring)
Logo4Life
Hoefslag 41
5109TS 's Gravenmoer
KVK: 50650459
BTW: NL212468327B01