RC Translations Logo - door Logo4LifeRC Translations Logo - door Logo4LifeVisitekaartjes RC Translations - door Logo4LifeHuisstijl RC Translations - door Logo4Life

Logo & huisstijl – RC Translations

Voor Raquel Cardoso, eigenaresse van RC Translations, mochten we een nieuw logo ontwerpen. Vervolgens mochten we ook aan de slag om de huisstijl vorm te geven.

Logo

Raquel Cardoso is een zelfstandige vertaalster Braziliaans Portugees en is gespecialiseerd in business & marketing teksten. Ze wilde graag een strak, modern en zakelijk ontwerp. We hebben gekozen voor een zwart/wit kleurstelling met de ‘RC’ prominent in de circel geplaatst. Haar eigen naam als pay-off maakt het geheel af.

Huisstijl

Met een geslaagd ontwerp voor het logo, wilde Raquel ook graag briefpapier en visitekaartjes. Enveloppen waren niet nodig, omdat ze volledig digitaal werkt. De zwart/wit kleurstelling hebben we mooi terug laten komen op beide zijden van het visitekaartje. Het briefpapier is erg rustig met het ‘RC’ icoon herkenbaar op de achtergrond in een lichte druk.

Benieuwd wat wij voor u kunnen doen?
Contact

Vragen of interesse?

Bel 06 112 10 200 of email naar info@logo4life.nl.

Misschien is er nog iets voor u onduidelijk? Met vragen kunt u altijd bij ons terecht! Even bellen, mailen of chatten en wij vertellen precies hoe het zit!

Stuur een bericht


Naam
E-mailadres
Bericht
We gebruiken uw gegevens enkel om contact met u op te nemen (privacyverklaring)
Logo4Life
Hoefslag 41
5109TS 's Gravenmoer
KVK: 50650459
BTW: NL212468327B01