Logo ontwerp Tuil Taxaties en Projectbegeleiding - door Logo4LifeLogo ontwerp Tuil Taxaties en Projectbegeleiding op papier - door Logo4LifeVisitekaartjes ontwerp Tuil Taxaties en Projectbegeleiding - door Logo4LifeHuisstijl ontwerp Tuil Taxaties en Projectbegeleiding - door Logo4Life

Logo & huisstijl ontwerp – Tuil Taxaties & Projectbegeleiding

De eigenaar van Tuil Taxaties en Projectbegeleiding kwam naar ons voor een ontwerp voor zijn logo en een aansluitende huisstijl. De ontwerpen moesten strak zijn, zakelijk en professionaliteit uitstralen.

Logo ontwerp

We hadden enkele gevarieerde concepten voorgesteld en het logo van Tuil Taxaties & Projectbegeleiding is uiteindelijk een tekstueel logo geworden. ‘Tuil’ is uitgevoerd in een krachtig font met herkenbare elementen uit de bouw (een U-balk en een H-balk). De ‘T’ hebben we een herkenbare groene kleur gegeven. In de ondertitel hebben we deze kleur op een speelse wijze terug laten komen in de ‘+’.

Huisstijl ontwerp

Een strak en krachtig logo betekent een tenminste net zo strak ontwerp voor de huisstijl. De ene zijde van het visitekaartjes is uitgevoerd in zwart, met daarop enkel het logo. De andere zijde heeft aan de onderzijde een lichte afgesneden druk van het logo en de contactgegevens staan netjes geordend met lichte lijnen en herkenbare icoontjes. Het briefpapier heeft evenals de witte zijde van het visitekaartje een lichte afgesneden druk van het logo. Op het briefpapier hebben we ook met een lichte grijze druk het logo opgenomen van het register van vastgoed taxateurs. Het straat direct vertrouwen uit, zonder de huisstijl te breken.

Benieuwd wat wij voor u kunnen doen?
Contact

Vragen of interesse?

Bel 06 112 10 200 of email naar info@logo4life.nl.

Misschien is er nog iets voor u onduidelijk? Met vragen kunt u altijd bij ons terecht! Even bellen, mailen of chatten en wij vertellen precies hoe het zit!

Stuur een bericht


Naam
E-mailadres
Bericht
We gebruiken uw gegevens enkel om contact met u op te nemen (privacyverklaring)
Logo4Life
Hoefslag 41
5109TS 's Gravenmoer
KVK: 50650459
BTW: NL212468327B01