Logo van Fosteo - door Logo4LifeLogo van Fosteo op papier - door Logo4LifeVisitekaartjes van Fosteo - door Logo4LifeHuisstijl van Fosteo - door Logo4LifeBriefpapier van Fosteo - door Logo4LifeWebsite van Fosteo - ondersteuning door Logo4Life

Logo, huisstijl & website – Fosteo

Voor Fosteo hebben we een kleurrijk en speels logo ontworpen. Vervolgens een visitekaartjes en briefpapier dat daar goed op aansluit en tenslotte ondersteuning bij de website.

Logo

Fosteo biedt een unieke combinatie van osteopathie en KPR (Krullaards Perfect Reset) in 1 praktijk. Voor het logo waren er al enkele ideeën en samen met onze ervaring zijn we tot een zeer geslaagd logo gekomen. Een speels ontwerp met een mooie kleurcombinatie van blauw en okergeel.

Huisstijl ontwerp

Na een geslaagde creatie van het logo van Fosteo, konden we aan de slag met het huisstijl ontwerp. Het briefpapier is rustig, maar dankzij de bollen en de gekleurde balk toch erg herkenbaar. Het was erg belangrijk om duidelijk te communiceren dat Fosteo ook Krullaards Perfect Reset aanbiedt, dus in een grijze druk hebben we het logo opgenomen onderaan het briefpapier. Het visitekaartje heeft aan de ene zijde de gegevens van Fosteo, aan de andere zijde die van KPR.

Website

Na een geslaagde samenwerking, vroeg Marlon Borkulo (mede-eigenaar van Fosteo) ons ook te ondersteunen bij de ontwikkeling van de WordPress website. Deze bestond al, maar was elders in ontwikkeling en Marlon was niet tevreden over die samenwerking. In overleg is de website verhuisd, afgemaakt en vormgegeven in de huisstijl van Fosteo.

Klik hier om naar de website van Fosteo te gaan

Benieuwd wat wij voor u kunnen doen?
Contact

Vragen of interesse?

Bel 06 112 10 200 of email naar info@logo4life.nl.

Misschien is er nog iets voor u onduidelijk? Met vragen kunt u altijd bij ons terecht! Even bellen, mailen of chatten en wij vertellen precies hoe het zit!

Stuur een bericht


Naam
E-mailadres
Bericht
We gebruiken uw gegevens enkel om contact met u op te nemen (privacyverklaring)
Logo4Life
Hoefslag 41
5109TS 's Gravenmoer
KVK: 50650459
BTW: NL212468327B01