Logo Junn's Coffee - door Logo4LifeLogo Junn's Coffee op papier - door Logo4LifeVisitekaartjes Junn's Coffee - door Logo4LifeHuisstijl van Junn's Coffee - door Logo4Life

Logo & huisstijl – Junn’s Coffee

Voor Junn’s Coffee mochten we een mooi strak logo ontwerpen en vervolgens ook een bijpassend huisstijl.

Logo

De eigenaresse van Junn’s Coffee stuurde ons wat afbeeldingen toe waarmee duidelijk werd dat een integratie van tekst en beeld haar erg aan stond. De kleur bruin had de voorkeur om overduidelijk redenenen. In onze eerste ronde voorstellen zat direct iets wat haar aansprak. We hebben een speels font gecombineerd met een abstracte weergave van een kopje. De rook van de hete koffie wordt gevormd door de laatste ‘S’ van het woord Junn’s.

Huisstijl

De eigenaresse was Junn’s Coffee was ontzettend tevreden met haar nieuwe logo. Speels en toch modern en het visualiseerde exact wat ze deed. De huisstijl mocht daar natuurlijk niet voor onder doen. Het visitekaartje is minstens zo speels als het logo met twee foto-realistische achtergronden. De koffiebonen aan de voorzijde van het kaartje zijn ontzettend sprekend en het combineert mooi met de houten structuur op de achterzijde. Het briefpapier is een stuk rustiger met een mooie lichte druk van het kopje in de rechteronderhoek.

Benieuwd wat wij voor u kunnen doen?
Contact

Vragen of interesse?

Bel 06 112 10 200 of email naar info@logo4life.nl.

Misschien is er nog iets voor u onduidelijk? Met vragen kunt u altijd bij ons terecht! Even bellen, mailen of chatten en wij vertellen precies hoe het zit!

Stuur een bericht


Naam
E-mailadres
Bericht
We gebruiken uw gegevens enkel om contact met u op te nemen (privacyverklaring)
Logo4Life
Hoefslag 41
5109TS 's Gravenmoer
KVK: 50650459
BTW: NL212468327B01