Logo ontwerp C-motion door Logo4LifeLogo ontwerp C-motion op papier - door Logo4LifeVisitekaartjes ontwerp C-motion - door Logo4Life

Logo & visitekaartjes – C-motion

Ondanks dat de eigenaresse van C-motion nog geen enkel idee had wat ze wilde, gaf ze ons de opdracht om het logo te ontwerpen voor haar nieuwe bedrijf en vervolgens hebben we ook haar visitekaartjes vorm te geven.

Logo ontwerp

Voor het logo van C-motion hadden we eigenlijk geheel vrij spel. De eigenaresse had nog niet echt een idee van de richting die ze op wilde, ze had enkel wat kleursuggesties. Uiteindelijk is dat okergeel met donkergrijs geworden. C-motion geeft communicatietrainingen dus de ‘C’ als spreekwolkje is hiervan een mooie verbeelding. We hebben ook getracht enige beweging in de C te brengen met twee vervaagde versies van de ‘C’ aan de linkerzijde van het logo.

Visitekaartjes ontwerp

Toen we het al snel eens waren over het ontwerp en de kleur van het logo, konden we aan de slag met het ontwerp van de visitekaartjes. Het resultaat is strak, zonder teveel poespas. De ene zijde heeft de herkenbare okergele kleur, met daarop enkele steekwoorden die de diensten van C-motion goed samenvatten. De andere zijde heeft enkel de gegevens van de eigenaresse en het logo gecentreerd op het kaartje.

Benieuwd wat wij voor u kunnen doen?
Contact

Vragen of interesse?

Bel 06 112 10 200 of email naar info@logo4life.nl.

Misschien is er nog iets voor u onduidelijk? Met vragen kunt u altijd bij ons terecht! Even bellen, mailen of chatten en wij vertellen precies hoe het zit!

Stuur een bericht


Naam
E-mailadres
Bericht
We gebruiken uw gegevens enkel om contact met u op te nemen (privacyverklaring)
Logo4Life
Hoefslag 41
5109TS 's Gravenmoer
KVK: 50650459
BTW: NL212468327B01