Logo Schoenmakerij van Bokkem - door Logo4LifeLogo Schoenmakerij van Bokkem op papier - door Logo4LifeVisitekaartjes Schoenmakerij van Bokkem - door Logo4Life

Logo & visitekaartjes – Schoenmakerij van Bokkem

Voor Schoenmakerij van Bokkem mochten we aan de slag om een logo te ontwerpen en vervolgens kregen we ook de kans om een strak visitekaartje te maken.

Logo

De eigenaar van Sander van Bokkem gaf aan dat hoewel schoenmakerijen een stoffig imago hebben, dat precies was wat hij niet milde. Het mocht juist modern en strak zijn om met een geheel nieuwe uistraling op te vallen tussen concurrenten. De machines die gebruikt worden in de schoenmakerij hebben een donker kleur blauw, dus die keuze was snel gemaakt. Een combinatie met een frisse kleur groen geeft het direct een moderne uitstraling en de plaatsing van de woorden in combinatie met het gekozen font maakt het geheel erg herkenbaar.

Visitekaartjes

Een mooi visitekaartje meegeven aan klanten is ook als schoenmakerij natuurlijk een ‘must’. Het strakke van het logo met de combinatie van blauw en groen hebben we natuurlijk ook verwerkt in de visitekaartjes. Aan de ene zijde staat het logo mooi verwerkt op een blauwe achtergrond. Aan de andere zijde het logo in de originele kleuren op zijn kant en links uitgelijnd alle contactgegevens.

Benieuwd wat wij voor u kunnen doen?
Contact

Vragen of interesse?

Bel 06 112 10 200 of email naar info@logo4life.nl.

Misschien is er nog iets voor u onduidelijk? Met vragen kunt u altijd bij ons terecht! Even bellen, mailen of chatten en wij vertellen precies hoe het zit!

Stuur een bericht


Naam
E-mailadres
Bericht
We gebruiken uw gegevens enkel om contact met u op te nemen (privacyverklaring)
Logo4Life
Hoefslag 41
5109TS 's Gravenmoer
KVK: 50650459
BTW: NL212468327B01