Het logo van SecureLogin op papier - door Logo4Life De visitekaartjes van SecureLogin - door Logo4LifeDe website van SecureLogin - door Logo4LifeDe website van SecureLogin - door Logo4Life

Logo, visitekaartjes & website – SecureLogin

Voor SecureLogin hebben we een strak en modern logo ontworpen. Op basis van dat ontwerp hebben we een mooie set visitekaartjes gemaakt en tenslotte ook de website.

Logo

SecureLogin heeft een portal ontwikkelt, die geheel naar eigen huisstijl aangepast kan worden, om in te kunnen loggen op een groot aantal applicaties. Het is een moderne SaaS, dus een net zo modern ontwerp was op zijn plaats. Het icoon symboliseert hoe de ‘cloud-based’ portal de verschillende applicaties verbindt.

Visitekaartjes

Om een professionele indruk achter te laten bij potentiële klanten kan een goed visitekaartje niet ontbreken. Geheel in lijn met het logo ontwerp dat we zojuist afgerond hadden, ontwierpen we een strak kaartje. Aan de ene zijde brengt het logo in combinatie met de fel blauwe kleur gelijk de huisstijl over, aan de andere zijde staat op overzichtelijke wijze de contactinformatie weergegeven.

Website

Na het logo en de visitekaartjes mochten we ook aan de slag met de website van SecureLogin. Een WordPress website die het grootste deel van het verhaal vertelt op de homepage, met enkel achterliggende pagina’s voor het bestelproces.
Het goede gebruik van een slideshow in combinatie met een duidelijk call-to-action, maakt de bezoeker gelijk attent op de gratis demo. Door verder te scrollen komt de bezoeker snel meer te weten over de portal, zonder lappen tekst door te moeten spitten, dankzij goed gebruik van titels en opsommingen.

Klik hier om naar de website van Secure Login te gaan

Benieuwd wat wij voor u kunnen doen?
Contact

Vragen of interesse?

Bel 06 112 10 200 of email naar info@logo4life.nl.

Misschien is er nog iets voor u onduidelijk? Met vragen kunt u altijd bij ons terecht! Even bellen, mailen of chatten en wij vertellen precies hoe het zit!

Stuur een bericht


Naam
E-mailadres
Bericht
We gebruiken uw gegevens enkel om contact met u op te nemen (privacyverklaring)
Logo4Life
Hoefslag 41
5109TS 's Gravenmoer
KVK: 50650459
BTW: NL212468327B01