Rijo Logistics | Logo4Life
Logo van Logo4Life in blauw
Home > Portfolio > Rijo Logistics

Rijo Logistics

Transport en logistiek kan innovatiever, sneller en goedkoper. Daarom heeft Rijo Logistics een gebruiksvriendelijke tool ontwikkeld waarmee je gemakkelijk prijzen en mogelijkheden van alle vervoerders kunt vergelijken.

De eigenaren van Rijo Logistics kwamen bij ons terecht op aanraden van een andere klant. Zowel het logo als de website waren hopeloos verouderd. Voor een bedrijf dat juist een erg innovatieve oplossing heeft in de transport sector is dat natuurlijk niet passend.

Wij gingen aan de slag met het ontwerpen van een logo waarin we zowel een stukje ‘logistiek’ als een stukje ‘IT’ terug hebben laten komen. Daarna hebben we een frisse en moderne website ontworpen en dit ontwerp hebben we vervolgens gerealiseerd in een WordPress website met een maatwerk thema. We hebben in de website een login- en aanmeldscherm gebouwd dat we vervolgens gekoppeld hebben aan de applicatie van Rijo Logistics.

Logo ontwerp van Rijo Logistics

Logo ontwerp van Rijo Logistics

Website ontwerp van Rijo Logistics

Website ontwerp van Rijo Logistics

Website ontwerp van Rijo Logistics

Footer bovenste rand

Meer klanten met de perfecte uitstraling voor jouw bedrijf?

Download onze inspiratiegids en ontdek het proces waarmee wij sinds 2010 al voor ruim 500 tevreden klanten een passende uitstraling hebben ontworpen.

  • Ontdek het belang van branding
  • Wat is de beste start van elk huisstijltraject?
  • Veel logo- en huisstijl voorbeelden
  • Diverse volledige klantcases

    Je zal in de toekomst enkele mails ontvangen van Logo4Life (zie onze privacyverklaring).