Vuzz | Logo4Life
Logo van Logo4Life in blauw
Home > Portfolio > Vuzz

Vuzz

Bij Vuzz bestel je eenvoudig heerlijke vegan maaltijden die vers worden bereid en bij je thuis worden bezorgd. Alle maaltijden worden ook nog eens duurzaam verpakt met plantbased materiaal dat zeer goed afsluitbaar is.

De eigenaresse van Vuzz was op zoek naar een huisstijl en een gebruiksvriendelijke webshop. Daar helpen wij natuurlijk graag bij! Het logo is erg kleurrijk geworden met een speels karakter dat er echt uit springt. De kleuren en de herkenbare ‘U’ hebben we ook weer verwerkt in de visitekaartjes en het briefpapier

Vervolgens hebben we een ontwerp gemaakt voor de webshop dat naadloos aansluit bij de nieuwe huisstijl. Deze webshop hebben we daarna gerealiseerd in WordPress (met Woocommerce) door een thema volledig op maat te bouwen. Elke pagina, van homepage tot winkelwagen, heeft het echte Vuzz karakter. In de webshop zitten nog verschillende extra functionaliteiten zoals een minimum orderwaarde voor verzending en het kiezen van een specifieke bezorgdag tijdens het afrekenen.

Logo ontwerp van Vuzz

Logo ontwerp op product van Vuzz

Visitekaartjes van Vuzz

Briefpapier van Vuzz

Website van Vuzz

Webshop van Vuzz

Webshop van Vuzz

Footer bovenste rand

Meer klanten met de perfecte uitstraling voor jouw bedrijf?

Download onze inspiratiegids en ontdek het proces waarmee wij sinds 2010 al voor ruim 500 tevreden klanten een passende uitstraling hebben ontworpen.

  • Ontdek het belang van branding
  • Wat is de beste start van elk huisstijltraject?
  • Veel logo- en huisstijl voorbeelden
  • Diverse volledige klantcases

    Je zal in de toekomst enkele mails ontvangen van Logo4Life (zie onze privacyverklaring).