Website ontwerp voor Finest Potatoes - door Logo4LifeWebsite ontwerp voor Finest Potatoes op een laptop - door Logo4LifeWebsite ontwerp voor een subsite van Finest Potatoes - door Logo4Life

WordPress multi-site – Finest Potatoes

Voor een nieuwe aardappel lijn genaamd ‘Finest Potatoes’ mochten we aan de slag om een geheel uniek ontwerp te maken voor de hoofdsite en de subsites van elk ras. Een WordPress multi-site setup lag voor de hand.

WordPress website

Na een eerdere prettige samenwerking met Janssen Dongen, mochten we aan de slag om de website van de nieuwe Finest aardappellijn vorm te geven en te realiseren. De websites moesten veel beeld bevatten en een authentiek tintje krijgen. De hoofdwebsite is een portal die de bezoeker uiteindelijk op de sub-website van elk ras brengt. Daar is meer informatie te vinden en zijn recepten te lezen. De ontwerpen sluiten allemaal op elkaar aan, maar elk ras heeft zijn eigen kleuren en logo. Er is al rekening gehouden met de implementatie van een multi-language feature voor de toekomst.
Om het geheel beheersbaar te maken voor de klant, hebben we gekozen voor een multi-site setup. De klant heeft dus één WordPress adminpaneel, waarin zowel de hoofdwebsite als alle subwebsites qua content aan te passen zijn.

U kan de website hier bekijken: Finest Potatoes

Benieuwd wat wij voor u kunnen doen?
Contact

Vragen of interesse?

Bel 06 112 10 200 of email naar info@logo4life.nl.

Misschien is er nog iets voor u onduidelijk? Met vragen kunt u altijd bij ons terecht! Even bellen, mailen of chatten en wij vertellen precies hoe het zit!

Stuur een bericht


Naam
E-mailadres
Bericht
We gebruiken uw gegevens enkel om contact met u op te nemen (privacyverklaring)
Logo4Life
Hoefslag 41
5109TS 's Gravenmoer
KVK: 50650459
BTW: NL212468327B01