WordPress SEO website – Krullaards Perfect Reset

Krullaards Perfect Reset (KPR) is een behandelmethode voor rug- en nekklachten (en andere klachten) die veroorzaakt worden door een scheefstand van het bekken ten opzichte van de wervelkolom. Op dit moment zijn er ongeveer 15 vestigingen in Nederland waar cliënten terecht kunnen voor een behandeling. Er was al een website, maar de website werd niet erg goed gevonden in Google en de bezoekers converteerde uiteindelijk niet in behandelingen. De eigenaar van Fosteo stelde voor dat wij met de website aan de slag zouden gaan.

WordPress website

Er waren verschillende klachten over de gebruiksvriendelijkheid van de huidige website en de conversies die eruit kwamen. Aan ons de taak om een ontwerp te maken dat aansloot bij de huidige huisstijl, zeer gebruiksvriendelijk was en daarnaast het aantal conversies deed stijgen. Samen met de klant hebben we een brainstormsessie gehouden over de inhoud en techniek van de nieuwe website. We zijn vervolgens gestart met het maken van een ontwerp voor de homepage, met alle besproken elementen. Het moest direct duidelijk zijn wat KPR inhoudt (het is tenslotte en vrij onbekende behandelmethode) en de bezoeker zeer gemakkelijk de weg wijzen naar de juiste informatie.
We plaatste een duidelijk titel, reserveerde voldoende ruimte voor tekst en de verschillende klachten ‘boven de vouw’, geven de bezoeker direct de mogelijkheid om door te klikken naar de voor hen relevante informatie. Daaronder een slider met recensies van eerdere cliënten en direct daaronder al een Call to Action. Daaronder vind de bezoeker meer informatie over de geschiedenis van KPR en kan men direct doorklikken naar de voor hen relevante locatie.
Na het ontwerp van de homepage volgde het ontwerp voor de subpagina’s. Opnieuw stond de gebruiksvriendelijkheid en de conversies van de pagina centraal. De klant was zelf zeer goed in staat de subpagina’s te vullen met overzichtelijke content, wij bouwde daarvoor de juiste templates met in de sidebar een duidelijk Call to Action en ruimte voor ervaringen.

SEO optimalisatie

Een grote reden om een nieuwe website te laten ontwikkelen, was de slechte vindbaarheid van de website in Google. Na de ontwerpen ging wij aan de slag met de techniek, waarbij SEO optimalisatie voorop stond. De website is opgebouwd met de laatste HTML5 elementen en CSS3 code. De snelheid van de website is geoptimaliseerd middels verschillende technieken zoals caching en minifying en we installeerde de website op een HTTPS:// domein. In de website is de nodige semantische code verwerkt die Google helpt om de website nog beter te ‘lezen’. Deze is onder andere toegepast bij de breadcrumbs en contactgegevens van alle vestigingen. De website is uiteraard goed zichtbaar op alle apparaten, de URL structuur is geoptimaliseerd en er is zowel een HTML- als een XML-sitemap aangemaakt. Tevens is de 404 pagina geoptimaliseerd om de bezoeker verder op weg te helpen en zijn op de juiste plaatsen social sharing buttons opgenomen.
De content die op de website staat is door de klant SEO geoptimaliseerd, voor een maximaal effect. De pagina titels, meta beschrijvingen, URL’s, afbeelding omschrijvingen, titel tags, interne en uitgaande links zijn allemaal goed afgestemd.

WordPress plugin

Om het de bezoeker zo gemakkelijk mogelijk te maken, hebben we een custom plugin gebouwd voor de website van KPR. Deze plugin vraagt de bezoeker middels HTML5 geolocation de locatie waar ze zitten te delen. Vervolgens wordt berekend waar de dichtstbijzijnde KPR vestigingen zich bevinden en deze worden bovenaan elke pagina vertoond. Ook onderaan op de homepage en op de locaties-pagina worden de vestigingen weergegeven in de goede volgorde (van dichtbij naar ver weg). Alle vestigingen worden vervolgens op een mooi kaartje ‘geplot’.

U kan hier de website bekijken: Krullaards Perfect Reset

Interesse in een SEO geoptimaliseerde website met een uniek ontwerp?
Offerte aanvragen

Vragen of interesse?

Bel 06 112 10 200 of email naar info@logo4life.nl.

Misschien is er nog iets voor u onduidelijk? Met vragen kunt u altijd bij ons terecht! Even bellen, mailen of chatten en wij vertellen precies hoe het zit!

Stuur een bericht


Naam
E-mailadres
Bericht
We gebruiken uw gegevens enkel om contact met u op te nemen (privacyverklaring)
Logo4Life
Hoefslag 41
5109TS 's Gravenmoer
KVK: 50650459
BTW: NL212468327B01