Invictus Website WordPress - door Logo4LifeInvictus Website WordPress - door Logo4Life

WordPress Website – Invictus Horses

De website van Invictus Horses was toe aan de nodige updates. Het ontwerp was vrij recent, maar de teksten en afbeeldingen konden wel een update gebruiken. Helaas draaide de website van Invictus Horses op Joomla en de klant vond het niet gemakkelijk werken. Tijd om te switchen naar WordPress!

WordPress website

Het ontwerp was vrij recent, dus dit had minimale aanpassingen nodig. De website was vrij donker, maar dit was met een aanpassing van de borders en een frisse foto-achtergrond zo verholpen. Vervolgens is de website omgebouwd naar het WordPress systeem, uitgebreid met een multi-language functionaliteit. Na een korte toelichting op locatie bleek het een wereld van verschil. De klant is nu zelf in staat de website aan te passen en up-to-date te houden. De foto’s op de website worden automatisch geschaald en voorzien van een Invictus Horses watermerk.

U kan de website hier bezoeken: Invictus Horses

Benieuwd wat wij voor u kunnen doen?
Contact

Vragen of interesse?

Bel 06 112 10 200 of email naar info@logo4life.nl.

Misschien is er nog iets voor u onduidelijk? Met vragen kunt u altijd bij ons terecht! Even bellen, mailen of chatten en wij vertellen precies hoe het zit!

Stuur een bericht


Naam
E-mailadres
Bericht
We gebruiken uw gegevens enkel om contact met u op te nemen (privacyverklaring)
Logo4Life
Hoefslag 41
5109TS 's Gravenmoer
KVK: 50650459
BTW: NL212468327B01